Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny konkurrence på Radio Sydhavsøerne
Mandag 26. juli 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det må nærmest virke som en drøm for en fodboldspiller. Selvom bolden er placeret på midten af banen, så er der stadig gode chancer for at score. For målmanden er væk, og der er heller ingen forsvarsspillere. Bolden skal bare sendes i kassen. Men er det så nemt i virkeligheden? Det finder Radio Sydhavsøernes lyttere snart ud af.
Radio Sydhavsøerne udlodder kontante pengepremier i en ny efterårskonkurrence. 14.000 kroner i alt! Til hver af Nykøbing F. Alliancens hjemmekampe i efterårssæsonen i 1. division får en lytter mulighed for at score i halvlegen. Første gang kan man vinde 2000 kr, men hvis der ikke scores lægges de i puljen. I så fald er gevinsten 4000 kr næste gang. Hvis der ikke bliver scoret i konkurrencen inden den sidste hjemmekamp i sæsonen, så er der garanti for at der udloddes 14.000 kr. til en lytter!

For at komme i betragtning skal man udfylde en kupon, med tre spørgsmål. Den findes på www.sydhavsradio.dk, www.nfa.dk, og i landsdelens aviser. Derudover uddeles kuponen også, blandt andet efter Nykøbing F. Alliancens hjemmekampe. Har man udfyld den korrekt, er man med i lodtrækningen om at komme med i semifinalen.

Semifinalen er en telefonkonkurrence mellem 4 deltagere, som dyster om at vinde billetten til finalen, i en slags "straffesparkskonkurrence", hvor det gælder om at gætte om en påstand er sand eller falsk. Finalen foregår så i halvlegen til Nykøbing F. Alliancens hjemmekampe, hvor finaledeltageren får én chance for at score fra midten, mod et tomt mål. Der udloddes i alt 14.000 kr. Spørgsmålet er bare, hvor mange der skal dele dem!!!Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf