Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Begejstring på 100FM over nye lyttertal
Fredag 27. august 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra ukendt navn til danskernes foretrukne kommercielle radiostation på mindre end ét år. Det er hvad Radio 100FM har præsteret efter at have set de seneste lyttertal fra TNS Gallup. Med en markedsandel (share) på 5.7 pct. er Radio 100FM den største kommercielle radiostation i Danmark i juli.
”Vi har nået noget som ikke mange troede var muligt på rekordtid. Både landsdækkende og regionalt i Østdanmark og Storkøbenhavn, som er vores primære sendeområder er vi langt større end vores kommercielle konkurrente"r, siger en meget tilfreds Jim Receveur, adm. direktør for Radio 100FM.

Når man ser nærmere på lyttertallene opdelt i aldersgrupper kan man se, at Radio 100FM både på landsplan og regionalt i Østdanmark og Storkøbenhavn er størst blandt de kommercielle radiostationer. Både i målgruppen 12+ , 25-39, der er Radio 100FMs primære målgruppe, og 20-49 år, der er den sekundære målgruppe for Radio 100FM er stationen markant større end sine konkurrenter.

”Tag for eksempel målgruppen 25-39 år i Storkøbenhavn, så er vi med en lytterandel på 25.9 procent mere end dobbelt så store som alle de andre kommercielle radiostationer tilsammen. Og vi er mere end seks gange større end Sky Radio, der begyndte at sende landsdækkende samtidig med os i november sidste år. På det tidspunkt havde ingen hørt om Radio 100FM, men Sky var et kendt navn i radioverdenen,” bemærker Jim Receveur.

Juli er generelt kendt for at være en måned, hvor radiostationerne på programsiden ”holder sommerferie”. Men det er altså ikke tilfældet for Radio 100FM, hvilket er resultatet af en bevidst strategi:

”Vi har tidligere sagt, at vi også i juli ville sørge for at giver vores lyttere den bedste underholdning, og vi kan nu se, at det har givet bonus. I juli slapper radiostationerne normalt af på programsiden, men vi valgte at fortsætte blandt andet med et stærkt morgenhold, og det kan vi nu se var en klog beslutning som både har givet lytterne og os værdi", lyder budskabet fra Jim Receveur.

Netop morgenholdet var fuldt bemandet i juli, hvor 'Sommerhyrderne' Brian Mørk, Carsten Eskelund og Lars Hall ikke bare underholdt lytterne fra morgenstunden, men også udloddede rejser hver dag. Nu er Morgenhyrderne, Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer og Andrea Elisabeth Rudolph tilbage på morgenposten.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf