Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio RTN i Næstved lukker
S�ndag 29. august 2004
Af Thomas Nielsen
 
Over 14 års radio-epoke i Næstved slutter i dag, hvor den lille lokalradio lukker og slukker. Sjællandske Medier, der overtog radiostationen i foråret 2003, kan ikke få økonomien til at løbe rundt, og selskabet vil på radiosiden udelukkende koncentrere sig om sin kommercielle station, Radio SLR.
Når dagen i dag er slut, er det også slut med udsendelserne på Radio RTN i Næstved. Dermed slutter mere end 14 års radio-epoke i det syd- og midtsjællandske område.

Oprindeligt hed stationen Radio Trolden, og den startede i 1990 som natradio - og i beskedne rammer. Siden flyttede man i større lokaler og fik mere sendetid i dagtimerne. Men stationen har under hele forløbet måttet dele frekvenser og sendetid med områdets andre radiostationer. Som konsekvens af dette, overgik Radio Trolden i 1996 til udelukkende at sende i weekenden på de seks frekvenser der var til rådighed. Radioen var på det tidspunkt kendetegnet ved et stærkt lokalt engagement, og var bl.a. arrangør af et stort antal populære halfester og rejser for medlemmerne.

Radio Trolden henvendte sig primært til den modne lyttergruppe, men i et forsøg på at ramme bredere lyttermæssigt, ændrede man i 2001 profilen i en mere "ung" retning, ligesom stationen tog navneforandring til Radio RTN - Midt- & Sydsjælland.

I foråret 2003 blev stationen overtaget af Sjællandske Medier, som indtil i dag har drevet den sideløbende med Radio SLR. Radio RTNs initiativtager, stifter og mangeårige leder, John Ipsen, har siden overtagelsen for godt et år siden fungeret som konsulent for stationen, og han har på radioens sidste sendedag i dag inviteret tidligere og nuværende medarbejdere til afskedsreception for at sætte et værdigt punktum for Radio RTN.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf