Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: I morgen 31. august V-day på Veronica
Mandag 30. august 2004
Af Poul Foged
 
Den 31. august er noget helt særlig hos Radio Veronica. Det var denne dato, at off-shore aktiviteterne måtte stoppes i 1974 - og samme dato at stationen sidste år vendte tilbage i det nederlandske radiolandskab, nu som en del af Sky Radio. Her et år efter markerer man dels, at det nu er 40 år siden lukningen på Nordsøen, og så samtidig også ét års fødselsdagen. Dagen efter er Veronica klar med et nyt morgenshow med Jeron Van Inkel, der erstatter Adam Curry.
I morgen tirsdag den 31. august får lytterne et mix af nye og gamle Veronica jingler hele dagen lang. Fra 9.00 til 12.00 sættes der specielt fokus på det gamle Veronica som offshore station hos Bart Van Leeuwen - og mellem 19.00 og 24.00 sendes en top-5 af legendariske radioprogrammer. Lytterne opfordres til at sende et bud på deres favoritudsendelse pr. mail, idet man forinden skal tjekke Veronicas hjemmeside, hvor man kan læse, hvilke udsendelser der kan stemmes på.

Jeroen Van Inkel overtager dagen efter festlighederne morgenshowet fra Adam Curry. Det var planen, at samme Jeroen Van Inkel skulle have startet på det nye Veronica med morgenshowet, men var for et år siden bundet af en kontrakt med Radio 538. Adam Curry sprang til i sidste øjeblik og markerede morgenshowet kraftigt med bl.a. udsendelser fra Irak og Las Vegas. Han flytter nu til London, og dermed er vejen banet for en tilbagevenden til morgenen på Veronica, som Jeroen Van Inkel havde så stor succes med i 80'erne.

Radio Veronica streamer iøvrigt en flot signal på http://www.garnierstreamingmedia.com/asx/veronica.asp

- - -

Bileldtekst: Adam Curry og Jeroen Van Inkel havde en meget populært show i 80'erne på Veronica. Fotoet stammer fra dengang.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf