Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Festugeradio fra Østjyllands Radio
Tirsdag 31. august 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Østjyllands Radio P4 har siden Århus Festuges start fredag, sendt fra et fælles Mediehus på Store Torv i Århus. Ligesom sidste år er Mediehuset et samarbejde mellem DR, TV 2 / ØSTJYLLAND og MetroXpress.
Det 140 kvadratmeter store Mediehus er for andet år i træk omdrejningspunktet for de tre regionale mediers selvstændige dækning af Århus Festuge, der regnes for Nordeurpas største kulturfestival.

Samarbejdet giver østjyderne et indblik i, hvordan professionel mediedækning af et arrangement i den kaliber forløber i avis, radio og på tv.

Huset er åbent for festugens publikum, som inviteres til at følge hele den redaktionelle proces fra idémødet om morgenen over afviklingen af direkte udsendelser i radio og tv senere på dagen til avisens deadline sent om aftenen.

Mediehuset er udstyret med to scener, hvorfra publikum kan følge afviklingen af direkte udsendelser som TV 2 / ØSTJYLLAND’s 'MiddagsMagasinet', programmer fra Østjyllands Radio P4, eftermiddag og weekend samt Giro 413, der søndag 29. august sendes direkte til hele landet på DR’s P4 fra Mediehuset på Store Torv.

Fra de to scener præsenterer medierne mellem udsendelserne en række kunstnere, der på forskellig vis har tilknytning til Århus Festuge eller dette års tema om kærlighed, ”Fra Aros med Eros.” Netop temaet er baggrunden for, at de tre medier i år har efterkommet et ønske fra Århus Festuges ledelse om at male Mediehuset i romantiske røde farver.

Hele programmet kan findes på www.mediehus2004.dk


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf