Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Days 05 begynder at tage form
Torsdag 30. september 2004
Af Karsten Jensen
 
Arrangørgruppen bag Radio Days er lige nu i fuld gang med at scanne tidens radiotendenser, formater og stjerner for at sammensætte et inspirerende festivalprogram. Radio Days 05 finder sted lørdag den 12. marts og søndag den 13. marts 2005 i Radiohuset, København.
Programmet for Radio Days 05 er langt fra færdig, men fra festivalens side oplyses det, at man får mulighed for:

- at blive klogere på radio i Nederlandene, der i løbet af det sidste år har fået bemærkelsesværdig indflydelse på det danske radiomarked.

- at deltage i en række diskussioner og workshops om reklamekronerne og den kreative radioreklame.

- at få fingrene i mekanikken og blive dygtigere til radioens mange fagligheder. Ved Radio Days 05 hæves antallet af workshops.

Radio Days 05 tager også temperaturen på radiolandskabet 16 måneder efter monopolbruddet. Festivalen skydes i gang af arkitekten bag et radiomarked i konkurrence, kulturminister Brian Mikkelsen.

Som noget nyt kan man også som deltager nominere kandidater til Dansk Radiopris, der uddeles ved festen lørdag aften. Prisen blev ved Radio Days 03 tildelt Jørgen de Mylius og ved Radio Days 04 en række personer, der stod bag Radio Mercur.

Radio Days er blevet et tilløbsstykke. Sidste år blev omkring 60 interesserede personer afvist, men ved Radio Days 05 er kapaciteten øget, men det gamle Radiohus har stadig sine begrænsninger, fortælles det fra festivalsekretariatet.

Prisen for deltagelse inklusiv forplejning er 2.150 kr, det vil sige frokoster og festen lørdag aften. Dette gælder indtil 1. februar, hvorefter prisen stiger til 2.500 kr. Radio Days 05 finder sted den 12. og 13. marts 2005. Når festivalen er flyttet skyldes det udelukkende praktiske hensyn blandt andet med hensyn til ledig studieplads i Radiohuset.

I festivalsekretariatet er man åben over for nye idéer til festivalen, ikke mindst om hvem, der skal deltage i paneldebatter og hvilke gæster, der skal inviteres. Forslag modtages via hjemmesiden www.radiodays.dk eller info@radiodays.dk.

Festivallederen 2005 er Trine Mikkelsen (foto) og har forskellige folk tilknyttet til den praktiske planlægning og afvikling og til programlægning/inspiration. Her kan foreløbigt nævnes blandt andre Lau Rabjerg-Eriksen fra Radioavisen/P3-nyhederne og Mikkel Westerkam fra Sky Radio.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -