Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dan Rachlin skal vinde lyttere fra P3
Tirsdag 22. marts 2005
Af Karsten Jensen
 
Som tidligere skrevet her på radionyt.com indfører Sky Radio snart værter i sin programflade. Indtil videre har konceptet, bortset fra de obligatoriske aktualitetsudsendelser om aftenen, været non-stop musik kun afbrudt af nyheder, reklamer og jingles. Sky Radio går målrettet efter P3s lyttere om morgenen. Det betyder dog ikke at musikken på Sky bliver magen til P3.
Dan Rachlin bliver ankermand i Sky Radios nye morgenshow, der hver morgen vil byde på aktuelle gæster i studiet. Om musikken på Sky Radio, siger programdirektør Lasse Roldkjær til Politiken:

”Jeg vil nærmest sammenligne det med morgen-tv på TV 2, selv om vi ikke hiver kokke eller frisører ind. Det bliver venligt og underholdende og med den musik, vi ved, vores lyttere kan lide, modsat P3, der spiller meget ny musik”.

Programchef Jesper Grunwald fra DR forstår godt, at Sky Radio ændrer ambitioner og siger til avisen om Sky Radios nye tiltag:

”Vi laver hele tiden de ændringer, der skal til, men målet er ikke at gøre helvedet hedt for Sky. Vores mål er at nå alle lyttere, og P3 retter sig mod de unge”.

Dan Rachlin forklarede i går lidt om sin nye rolle på Sky Radio:

”Jeg er ikke komiker, men derimod traditionel radiovært. Nærvær og underholdning for mig opstår i samspil mellem en god radiovært og en interessant gæst, en rasende lytter eller fra de brokker der falder af, når man improviserer med sine medværter over en avishistorie”.

Dan Rachlin var i 1984 med til at lancere radiostationen The Voice. Derudover har han optrådt som studievært på Kanal 2, TV 2, TV3, ZTV og Radio Uptown. Han har også bedrevet journalistik for Ekstra Bladet og Berlingske Tidende og været underholdningschef for internetportalen Jubii.

Dan Rachlin hørtes første gang 1. juledag 2003 på P3 i programmet Musikquizzen og havde i lørdags sin sidste arbejdsdag på P3 og siger:

”Jeg er rigtig glad for tilbuddet fra Sky Radio om at komme med på holdet”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6  · -