Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Allan Tang bliver selvstændig
Onsdag 23. marts 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter godt et år som programdirektør for radiostationerne under Mediehuset Jydske Vestkysten, har Allan Tang (37) besluttet, at foretage et karriereskift og i stedet blive selvstændig konsulent.
Allan Tang fratræder med det samme, men vil fortsat være en aktiv del af Mediehuset, idet han fortsætter som rådgiver. Rene Larsen og Brian Ebbesen vil fremover med titel af programchefer være ansvarlige for såvel personaleledelse som programindhold på henholdsvis Radio Victor og Skala FM. De to programchefer refererer til radiodirektør Peter Gram, der ligeledes overtager ansvaret for de øvrige medarbejdere, som hidtil har refereret direkte til Allan Tang, oplyser adm. direktør for Mediehuset JydskeVestkysten Mette Bock.

"Det har ikke været en let beslutning, idet jeg er fantastisk glad for den tid jeg har haft i firmaet. Når jeg trods alt har truffet mit valg, skyldes det, at jeg vil starte egen konsulentvirksomhed. Radiomarkedet er i forandring i disse år, og skal jeg have held med min nye virksomhed, så har jeg følt at tiden var inde til et skifte nu. Det er en kæmpe udfordring som jeg glæder mig meget til at gå i gang med" slutter Allan Tang.

Allan Tang blev i 2002 ansat som programchef for Skala FM i Kolding, og fik derefter ansvaret for alle JVs radiostationer. I januar 2004 blev han forfremmet til programdirektør. Han betegnes som en dynamisk og udviklingsorienteret programdirektør, der med stor ekspertise har formået at integrere først Skala FM og siden Victor og Holsted i Mediehuset Jydske Vestkysten, hvortil kommer opbygningen af Skala FM stationen i Sønderborg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -