Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Store satiredag på P3 fredag 1. april
Torsdag 24. marts 2005
Af Karsten Jensen
 
Med Kanonkongen i en vildfaren kutter i Esbjerg havn iklædt en gigantisk rød næse, med et kærkomment genhør med satirehold som Svedbanken, Drengene fra Angora og Gramsespektrum, og med genopstandelsen af Funkshowet, hvor Bikstok Røgsystem til lejligheden præsenterer en helt ny tekst til deres monsterhit ’Cigar’ skal P3-lytterne ikke forvente at få lavet noget som helst, når de går på arbejde fredag 1. april.
Med sloganet ’Det hjælper at grine’ præsenteres satiredagen i samarbejde med HumorModAids.dk. Bag hjemmesiden og kampagnen står Aids-fondet, Folkekirken Nødhjælp og IBIS, der sammen med Danmarks førende komikere ønsker at påvirke den politiske dagsorden og opfordre danskerne til at vise overskud ved at deltage i sjove events og markere deres solidaritet med de mange aids-ramte. Hele dagen har lytterne via SMS mulighed for at give deres bidrag og støtte kampen mod Aids.

Med happenings, skøre indfald, sketches og meget mere vil programmerne på P3 gøre deres ypperste for at give lytterne latterkrampe og ikke mindst støtte kampen mod Aids. P3's underholdningstrop, Tjenesten, der dagligt og med jævne mellemrum afbryder sendefladen på P3 med deliriske indslag og gakkede pointer vil hele dagen være alledstedsnærværende med nye, såvel som gamle indslag. Tjenesten nyder for øjeblikket stor succes med deres 'smølfe'-parodi på støttesangen for Tsunami-ofrene 'Hvor små vi er'. Satiresangen 'Hvor blå vi er' er på under to uger blevet hentet fra dr.dk mere end 150.000 gange.

Dagen begynder med Kanonkongen (foto), der er blevet bortført fra Go’ Morgen P3 af en ondsindet fiskekutter og proppet ned i en gigantisk rød næse. Fredag 1. april har Kanonkongen otte timer til at komme tilbage til Radiohuset på Frederiksberg, og han kommer kun tilbage ved lytternes hjælp. Den stakkels Kanonkongen må nemlig satse på at de trafikale lyttere viser barmhjertighed og giver ham et lift i retning mod København. Hvorvidt en næse, der måler 3.5 meter rundt om maven overhovedet kan befordres vil vise sig, når Go’ Morgen P3 og Mig & Morten Resen løbende stiller om til Kanonkongen og følger hans kvaler, som dagen skrider frem.

Kl. 12-14 kan lytterne se frem til genhør med flere af de ’gamle’ navne som Chris & Chokoladefabrikken, hvor de dårlige undskyldninger og utroværdige sygemeldinger florerer, eller Gramsespektrums ’Vi kaster med sten og fejer med koste’, der på bedste Reseppten-manér hylder det danske kvindelandshold i Curling?

14-16 vil Monkey Business også stå i satirens tegn, når Mads Vangsø og Adam Duvå Hall præsenterer de bedste Spam Bams, og har hul igennem til Kanonkongen, der forhåbentlig er kommet lidt tættere på København. I Stram Op kl. 16-18 fortsætter satiren ufortrødent, men programmet vil også se lidt nærmere på alvoren bag humoren og tankerne bag Humor Mod Aids. Kl. 18-19 sender Junior klassiske satireindslag fra såvel Børneradio-, som Junior-tiden. Og mon ikke lytterne får et genhør med det Hva snakker Du Om?

Kl. 19-24 kan lytterne glæde sig til et enkeltstående genhør med det legendariske Funkshowet, der sidste gang blev sendt 2. november 2001 på P3. Under sloganet ’Funk mod Aids’ er de oprindelige værter Henrik Milling og Nicolai Molbech, der i over 5 år gav programmets trofaste lyttere R&B, funk, soul og masser af tør humor, tilbage igen. Hip-hop-bandet Bikstok Røgsystem, der for øjeblikket nyder stor succes blandt såvel publikum som anmeldere kigger forbi studiet med en helt ny tekst til deres monsterhit 'Cigar'. Nonsens-rapperne Ikseltaschel kommer ligeledes i studiet og præsterer live den officielle Humor mod Aids sang 2005


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -