Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Succes for nyt nyhedsbureau
Torsdag 28. april 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lokalradioernes Nyheds Bureau - Christiansborgkontakt - har nu eksisteret i godt tre måneder, og der er ifølge journalist Dan Bjerring ingen tvivl om, at den nye internettjeneste er kommet for at blive. Indtil nu har radiostationer fra hele landet downloaded mere end 11.000 indslag.
"Det har været en hektisk opstart, hvor det har knebet med at få medarbejderne på plads, men det skulle nu være i orden. Trods vanskelighederne er der downloaded mindst. 11.000 indslag, som radioerne her anvendt helt eller i klip. Tallet er sandsynligvis endnu højere, idet vores statistik ikke kan registrere, om de enkelte radioer ved deres "besøg" har downloaded flere interviews pr. gang", siger Dan Bjerring til radionyt.com

Dan Bjerring understreger, at Lokalradioernes Nyheds Bureau, www.christiansborgkontakt.dk, er en gratis nyhedstjeneste for radiostationerne, og at det derfor er usikkert, nøjagtigt hvor mange radiostationer, der gør brug af tjenesten. Men der udsendes løbende mails, efterhånden som indslagene er parate til download, og disse mails sendes til 25 adresser, hvor flere dækker over en række network-stationer. Disse radiostationer dækker det meste af landet:

"Vi kan dog af vores webstatistik se, at der er endnu flere stationer, der gør brug af vores tilbud ved løbende at gå ind på hjemmesiden og se, hvad der ligger, hvorefter de downloader indslag. Jeg ville ønske, at disse stationer sender os en mail, så de kan komme på vores liste og blive registreret blandt vore "kunder"", fortsætter Dan Bjerring, der på baggrund af en spørgeskema-undersøgelse forventer at udvide antallet af indslag fremover med en række magasinprogrammer - ikke mindst fra sportens verden.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Boxer opgraderer tre kanaler til HD - og sætter prisen lidt op
  · Ny dansk tegnefilmsserie på HBO Nordic
  · Ny dokumentarserie på Discovery om jagten på forsvundne narkomillioner
  · Ny DR K-serie om sorg
  · Danmark-Irland gav seerrekord for Kanal 5
  · 'Detektor' relanceres med to nye værter
  · Indblik i flygtninges ungdomsliv
  · Endnu en pris til 'Bitre druer'
  · Louise Wolff vender tilbage til DR
  · TV 2 taber EU-sag om statsstøtte  · -