Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Globus styrker programfladen
Onsdag 29. juni 2005
Af Karsten Jensen
 
Mandag den 8. august får Radio Globus en ny lyd. Globus-senderen introducerer nye programkoncepter i sendefladen og lancerer en ny jinglepakke. Den tidligere TV3-vært, Jeppe Søe bliver ankermand i programmet ’Debatmaskinen’ lidt senere på måneden.
Klokken 6 kan Radio Globus lyttere stå op til ’Vækkelsesprædikanterne’ – et morgenshow, der bestyres af to erfarne globusdrenge, Freddy Fey og Henrik Dinesen.

”Enhver radio med respekt for sig selv har et morgenshow – men vi har et i særklasse! Når reality radio bliver virkelighed kan alting ske… Hønsestrik og hanegal – og var det mæh det lille lam sagde”, lyder det fra stationen, der sender fra Rødding, lidt nordøst for Ribe.

”Skal det være en god morgen, så lad det være en god morgen, siger Freddy Fey, og det bliver det.
Vi har overgået os selv – og måske overgået de fleste lytteres forstand, men det bliver godt nok underholdende”, konstaterer Henrik Dinesen.

”Det her er nyt, også for Henrik og jeg”, siger Freddy Fey der fortsætter. ”Vi lover vores lyttere et alternativ til de andre morgenshows – og alternativt det bliver det – men det betyder også, at vi virkelig skal arbejde for sagen.”

Radio Globus har brugt de sidste seks måneder på at udvikle idéen til ’Vækkelsesprædikanterne’.

Jeppe Søe, der senest var nyhedsvært på TV3, smider objektiviteten og alle hæmninger når han træder i karakter som ankermand på det nye Radio Globus program ”Debatmaskinen”.
Jeppe er nu bosat i Ribe, men det stopper ham ikke fra at have en mening om hvad som helst, og han glæder sig til radiodebuten på Globus.

”Det bliver sjovt at prøve kræfter med mediet, siger Jeppe Søe. Mit mål er, at få folk op af stolene for at blande sig i debatten. Sammen med lytterne håber jeg, at kunne skabe et forum hvor meningsudvekslinger og holdninger kommer til at fylde sendefladen. Jeg har set en del Frasier på det seneste og har afluret et par tricks. Nu mangler jeg bare en smuk producer så er jeg i luften”, smiler han.

Jeppe Søe er i dag bosat i Ribe og arbejder i et kommunikationsfirma, men ser frem til at lave radioudsendelser:

”Jeg har altid gerne villet lege mere med radiomediet. Tv er fantastisk, men der er så meget udenom, der ikke handler om indhold: Man skal tænke på sit tøj, sminke og at ansigtet er i de rette folder. Radio er uden filter – alene i et studie, en stemme, holdninger og en åben mikrofon. Radio Globus har været et dejligt møde med energiske mennesker, der brænder for det levende ord – og jeg glæder mig vildt til samarbejdet med dem”, siger Jeppe Søe.

’Debatmaskinen’ er et program uden telefonsluse, som man på andre radioer bruger til at sortere de ’værste’ lyttere fra. ”Jeppe Søe har lagt vægt på, at alle skal ha chancen for at til ordre – også gerne idioterne. Radio Globus har investeret i et telefonsystem, hvor Jeppe Søe selv trykker lyttere direkte på senderen og en rød knap, der smider dem ud, hvis han vil ha ro”, forklarer Radio Globus.

Programmet går i luften første gang den 18. august og sender hver torsdag mellem kl. 20 og 22 på Radio Globus.

Fotos: 'Vækkelsesprædikanterne'.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -