Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mange har blandet sig i debatten om DRs fremtid
Fredag 28. oktober 2005
Af Thomas Nielsen
 
Danskerne har taget flittigt del i den offentlige debat om fremtidens DR ved de seneste måneders debatmøder og på dr.dk. Det kunne DRs generaldirektør Kenneth Plummer konkludere, da han torsdag gav en status over sommerens og efterårets 'DR ikke som de andre'-kampagne til DRs bestyrelse. Det skete som optakt til, at bestyrelsen tog fat på at konkretisere DRs udspil til de kommende mediepolitiske forhandlinger.
Henved 500 lyttere, seere og netbrugere er fysisk mødt op ved de 11 møder, DR har holdt over hele landet i august og september, og derudover har knap 30.000 foreløbigt lagt vejen forbi DRs særlige hjemmeside, www.dr.dk/ikkesomdeandre, hvor det har været og fortsat er muligt at skrive debatindlæg om DR. Her er flere end 320 indtil videre kommet med deres mening.

På debatmøderne har især DRs programmer været diskuteret. Mange har kommenteret DRs børne- og ungdomsprogrammer og emnet brugerbetaling samt finansieringen af DR i det hele taget er det, flest har drøftet. Men mange har også debatteret nyhedsdækningen, DRs satireprogrammer og ungdomsprogrammerne.

Derudover blandede mange sig også i debatten, da P4 i starten af september sendte to timers direkte radiodebat med DRs generaldirektør Kenneth Plummer og DRs programdirektør Lars Vesterløkke.

"Jeg er positivt overrasket over, at så mange har taget del i debatten og besøgt vores hjemmeside om DRs fremtidige udfordringer. Det viser, at danskerne bestemt ikke er ligeglade med, hvad der sker med DR i fremtiden," understreger DRs generaldirektør Kenneth Plummer.

DRs endelige udspil til medieaftalen bliver først vedtaget på et senere bestyrelsesmøde og ventes fremlagt som et samlet hele i slutningen af november.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · DR Dokumentar tjekker 'De dyre direktører'
  · Piv Bernth stopper som dramachef i DR - tre producenter stopper også
  · TV 2-julekalender med magi og sang bag lågerne
  · 'Samme tid næste år' - nyt livsstilsprogram
  · Landskamp blev mest sete udsendelse - nogensinde - for Discovery Networks
  · Norge: Alene en hel vinter i de norske fjelde
  · Simon Talbot gør grin med svenskerne i nyt show på Comedy Central
  · Ny aftale betyder mere nordisk drama
  · DR henter tv-chef i Sverige
  · Ny dokumentar om fodboldlandsholdet  · -