Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR P4 går tættere på kommunalvalget
Fredag 28. oktober 2005
Af Knud Hyllested
 
Fra på mandag intensiverer DR’s ni P4-regionalradioer den igangværende valgdækning yderligere med daglige reportager, analyser og debat. I de regionale sendeflader morgen og eftermiddag sættes fokus på kommunal- og regionsvalget med lokalt fortegn
De 9 regionalradioer har allerede i de seneste par uger taget hul på valgdækningen med en række forskellige initiativer.

Regionalen i Næstved har således på sin kommunerundtur udskrevet en slogankonkurrence og kårer hver uge det bedste kommuneslogan. Radio Fyn fortsætter ”Ti-touren” rundt til de 10 fynske kommuner. På Københavns Radio kan man bl.a. følge et topmøde mellemoverborgmester-kandidaterne. På Østjyllands Radio kan man maile eller sms’e sine spørgsmål ind til politikerne ved radioens valgmøder, og på Radio Midt & Vest vil man fra mandag under sloganet ”Din stemme” sende sendevogne og reportere rundt i alle hjørner af området for at snakke kommunalvalg og sætte fokus på de spørgsmål, der optager folk. Hvert sted vil man efterlade synlige spor i form af ”Din stemme” streamers.

På regionsplan, bl.a. i den nye region Midtjylland og Syddanmark, har flere af regionalradioerne i fællesskab stået bag radiovalgmøder, hvor de nye storregioner har været til debat.

”I gamle dage var det vælgermøder i forsamlingshusene, der trak borgerne til, når nærdemokratiet blev sat til debat. I dag er det radiokanaler som P4’s regionalradioer, der løfter arven som Danmarks livlige forsamlingshus” siger kanalredaktør for P4 Ole Damgaard.

På selve valgaftenen d. 15. nov. sendes regionalt kl. 20-24, hvor man kan følge valgresultaterne fra områdets kommuner. Dagen derpå vil regionalradioernes morgenudsendelser følge op med seneste nyt fra valget, og i eftermiddagensprogrammer gøres valget op i tal og personer.
Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6  · -