Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Brunch' - nyt søndagsprogram på P4
Tirsdag 27. december 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Udstyret med søndagens aviser og varm kaffe på kanden mødes studievært Ib Schou med de kendte, de sjove og de kloge til en snak om dagens overskrifter og alt det, der står mellem linjerne. 'Brunch' er DR P4's nye søndags formiddags-tilbud fra 1. januar - men kun cirka halvdelen af søndagene i 2006. På de andre søndage fortsætter 'Cafe Hack'.
Selvom udgangspunktet er konkrete avisartikler eller overskrifter, kan samtalen dreje i alle retninger, fortæller DR i en pressemeddelelse. Det vil nemlig også være alt det, der står mellem linjerne, som giver stof til snakken. Gæsten har måske personlige oplevelser fra nogle af de steder, der er nævnt på udlandssiderne, eller et særligt forhold til aktuelle begivenheder på kulturfronten. Der er med andre ord midt i søndagshyggen mulighed for at opdage nye sider af verden og livet omkring os.

Mange af P4-lytterne i Østjylland vil sikkert nikke genkendende til 'Brunch' og Ib Schous stemme. Programmet har nemlig gennem de sidste fire år været Østjyllands Radios morgenprogram om søndagen. Nu bliver der 'P4-Brunch' til lyttere i hele landet.

Udover 'Brunch' på P4 er Ib Schou vært på DR Østjyllands weekendprogrammer. Ind imellem går turen også til fjerne egne i Nepal, hvor han arbejder som frivillig på et af de lokalradioprojekter, han selv var med til at starte op i 1996. Også i Afrika og Sydamerika har han været med til at gøre radiomediet tilgængeligt for lokalbefolkninger. Han har skrevet fire bøger, blandt andet 'Brug ytringsfriheden så det kan høres - lav et radioprogram'. Ib Schou er oprindelig uddannet som bibliotekar og har arbejdet som forlagsredaktør, forfatter, journalist, ekstern lektor ved Aalborg Universitet - og altså som radiomand i fire vidt forskellige verdensdele.

P4 sender 'Brunch' til hele landet søndage kl. 10.03-12.00, første gang den 1. januar. Herefter vil man kunne høre 'Brunch' seks af årets måneder, nemlig i januar, maj, juni, august, september og december. De øvrige måneder vil det være 'Cafe Hack', der står på programmet søndag formiddag.

'Brunch' på P4 lægger ud på årets første dag, søndag den 1. januar kl. 10.03, hvor Ib Schou har besøg af kuglestøder Joachim B. Olsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -