Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 leger kontaktbureau nytårsaftensdag
Onsdag 28. december 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Med Mads Steffensen og Morten Resen ved mikrofonerne hjælper DR P3 nytårsaftensdag - for femte år i træk - lytterne med at finde de mest festlige at hoppe ind i det nye år med.
"Har du en fest men mangler en gæst, eller er du gæst og mangler en fest?"

Den sætning har lytterne kunne høre på årets sidste dag på P3 de sidste mange år. Og dette år er ingen undtagelse, fortæller DR i en pressemeddelelse.

Traditionen tro sørger P3 igen i år for, at ingen står uden hverken fest eller gæst, når 2005 bliver til 2006. P3 agerer endnu en gang kontaktbureau for gæster, der mangler fester - og fester, der mangler gæster.

Mads Steffensen og Morten Resen er værter, når P3 lukker op for 6 timers nytårsradio 31. december kl. 09.03.

’Gæsten og festen’ er dog ikke kun for folk, der søger fester eller gæster, men er lige så meget opvarmning for dem, der rører i sovsen, stryger kjolen eller pudser cigaren inden aftenens brag.

Lytterne kan allerede nu sende en mail på raket@dr.dk, hvis man mangler en fest eller en gæst. Lyttere med mere is i maven kan ringe under udsendelsen nytårsdag på 70 20 20 20.

’Gæsten og festen’ er blevet en tradition, og mange lyttere undlader simpelthen at arrangere fest, eller lader på forhånd et par stole stå tomme. I stedet er det op til P3 at skabe en fantastisk nytårsaften.

Morten Resen siger om ’Gæsten og festen’: "Det er blevet en tradition på linie med knaldperlen, at P3 sørger for opvarmningen mod nytårsaften. Og der er ikke noget bedre end at sende ’Gæsten og festen’ nytårsaftensdag. Det er programmet, som jeg ser frem til at lave - hvert år. Og det er der også andre der gør! Hvert eneste år får vi breve lang tid i forvejen fra folk, der har gjort lidt ekstra plads omkring bordet eller bevidst har sagt nej til at tage til fest med de sædvanlige. Netop fordi de vil prøve noget nyt. Og hvert eneste år lykkes det os at bringe P3-lyttere sammen, der aldrig før har mødt hinanden, men ender med at få en fantastisk nytårsaften. Og det synes jeg i sig selv er fantastisk".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op
  · Nyt underholdningsprogram på Kanal 4  · -