Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Stereo' - nyt program på P3 fra mandag
Onsdag 28. december 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lisbeth Østergaard får ny makker i sendefladen hverdage 11-14 på DR P3 fra og med mandag den 2. januar. Thomas Madvig erstattes af Felix Smith og programmet får ny titel: 'Stereo'. Det bedste af det nyeste P3-musik er i centrum i programmet. Med musiknyt, interviews og informerende quiz'er vil 'Stereo' holde lytterne orienteret om dagens musikalske landskab.
"Jeg glæder mig til at sætte fokus på musikken og folkene bag. Der kommer hele tiden nye artister, og det bliver sjovt og spændende at være med til at fortælle hele Danmark om dem. De første 2 uger af programmet kommer til at handle en hel del om dansk musik, da vi her vil sætte fokus på P3s fejring af de nyeste danske talenter - P3 Guld. Et awardshow, der er lige i programmets ånd", siger Lisbeth Østergaard.

I 'Stereo' vil der hver uge være en række faste indslag. Med inspiration fra MTVs 'Pimp my ride' og tidens populære ansigtsløftnings-programmer kan lytterne bl.a. tilmelde deres pladesamling på Stereo's hjemmeside i håb om at give den en 'extreme make-over' i ’Pimp min pladesamling’.

Felix’s panel af husvenner i 'Stereo' består af Erling Bundgaard, Hans Otto Bisgaard, Per Wiking, Piet Van Deurs samt Gorm og Gregers. Hver torsdag vil Felix ringe til en af husvennerne for at få en lille anekdote og en opdate på, hvad de nuværende og forhenværende studieværter fordriver tiden med.

Udover dette vil 'Stereo' hver dag byde lytterne på en top 5 liste over aktuelle emner med kant. Det kunne være en top 5 liste over, hvad Anders Fogh sagde første gang han så velfærdskommissionens rapport eller undskyldninger, som Kate Moss gav afvænningsklinikken, da hun tjekkede ud.

Den sidste time i 'Stereo' vil hver dag være dedikeret til dagens ’Absolute Stereo Soundtrack’.

Udover de faste elementer i 'Stereo' er interviews med kendte kunstnere fra ind- og udland, musiknyt, gode tips til koncerter, anmeldelser og musikkonkurrencer eksempler på det indhold, som lytterne kan høre i programmet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op
  · Nyt underholdningsprogram på Kanal 4  · -