Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Verdens bedste formiddag' - på P3
Torsdag 29. december 2005
Af Karsten Jensen
 
Med en telefonsvarer, der står til rådighed for lytterne 24 timer i døgnet, vil Christina Høier & Morten Resen på underholdende vis tage lytternes holdninger op til debat, når DR P3’s nye formiddagsprogram - ’Verdens bedste formiddag’ - får premiere mandag 2. januar.
Lytterne og deres meninger er i høj grad i centrum, når P3s nye formiddagsprogram, Verdens bedste formiddag, får premiere på P3 i det nye år. Tilsat den klassiske P3-blanding af journalistik, humor og god musik vil de erfarne værter Christina Høier og Morten Resen gøre deres yderste for at leve op til programmets ambitiøse titel, når de i løbet af to timer vil udfordre lytterne og endevende deres holdninger til - ja, alt mellem himmel og jord...

Verdens bedste formiddag kører alle hverdage på P3 fra kl. 9-11, men vil røre på sig hele døgnet. Et af programmets centrale omdrejningspunkter er en telefonsvarer, der nat og dag står til rådighed for P3-lytterne. Her kan lytterne bekende deres holdninger til alt mellem himmel og jord, og hvis man oplever noget sjovt, fantastisk eller fascinerende behøver man ikke at vente på at komme til en computer eller på at det bliver formiddag igen. Det er disse bekendelser, holdninger og oplevelser, der vil danne basis for indholdet i formiddagsprogrammet:

"Omdrejningspunktet i Verdens bedste formiddag er at tage et underholdende udgangspunkt i forholdet mellem mennesker. Det er ikke nødvendigvis os alle, der har en holdning til Kommunalreformen, men vi har alle en mening om vores chef, kæreste, naboer, osv. Det er disse meninger, der kommer til at præge formiddagen på P3 og disse meninger, der vil blive udfordret, så vi ikke nødvendigvis har den samme holdning, når programmet rinder ud kl. 11," siger Christina Høier, der glæder sig til at videreføre den tradition, som P3 har opbygget hver eneste formiddag de sidste mange år: At samle Danmark og lave radio, der betyder noget for folk.

Med værtsparret Høier & Resen, der er blandt de mest populære og erfarne værter på P3, kan lytterne være sikre på at Verdens bedste formiddag bliver lige dele underholdende, hyggeligt, morsomt og tankevækkende.

Som en del af DRs talentudvikling gennemgik Christina Høier tilbage i 1996 et 2-årigt uddannelsesforløb i DR, der havde og stadig har til formål at udklække nye talenter i radioverdenen. I dag kender de fleste P3-lyttere Christina som den hyggelige og nære stemme fra hav af programmer, som Popshop, Hovedkvarteret, Missionen, Go’ Morgen P3 og senest som ankerkvinde i talkshowet ’Christinas’.

Morten Resen har senest stået i spidsen for 'Mig & Morten Resen', der blev sendt for sidste gang 9. december i år - et program, der gennem to år blev lydsporet til formiddagen for en stor del af den danske befolkning. Drømmen som radiovært på P3 gik i opfyldelse, da Morten som 19-årig fik sin debut som vært på Katapult, der afløste det legendariske Maskinen. Siden da har han været vært på et hav af andre programmer - blandt andet hedengangne Strax. Trods sine kun 27 år er det med andre ord en særdeles erfaren herre, der kommer til at stå i spidsen for det nye formiddagsprogram på P3:

"Der er noget helt specielt ved at lave radio om formiddagen på P3. Hele Danmark er lige mødt på arbejde, har tændt for radioen og forventer at blive hjulpet igennem formiddagen på en underholdende måde. Hvis vi kan være med til forkorte vejen mod fyraften og samtidig lave radio, som folk husker og kan tage med sig hjem, har vi opnået en hel del. Hvad enten det de husker har været sjovt, rørende eller fascinerende. Jeg glæder mig helt vildt til at lave... ja... Verdens bedste formiddag!," slutter Morten Resen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · USA: 'Homeland' slutter efter sæson otte
  · Nordisk tv-dramasamarbejde giver seerne adgang til nye dramaserier
  · Kan kendte mennesker have dårlige dage?
  · Ny TV 2 Zulu-serie solgt til udlandet
  · TV 2 klar med ny, stor e-sport-rettighed
  · Så er der igen bingo på TV 2
  · Børn ser mere DR end for 10 år siden
  · Ny sæson af 'Perfekte Steder'
  · Blachman på skemaet
  · Ny komedieserie på DR Ultra: 'Danmarks Største Youtuber'  · -