Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny programflade på DR Barracuda
Fredag 30. december 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DAB-kanalen DR Barracuda vil fra begyndelsen af det nye år dagligt sende en times live radio, hvor børn og unge har mulighed for at være med på telefonen og på mail. Barracuda byder desuden på nye værter og programmer som kun henvender sig til piger eller til drenge.
Der sker rigtig meget på DR Barracuda fra den 2. januar, fortæller DR i en pressemeddelelse.
Radio for børn på DAB byder fremover på live radio alle hverdage mellem kl. 15.00 og 16.00. Her kan børn komme i kontakt med programmets værter Rebecca Bach-Lauritsen, Tim Terry og Rasmus Mandsberg, via telefonen eller mail.

Mandage og tirsdage er temadage med skiftende indhold. Onsdag vil DR Barracuda sende live drengeradio og torsdag live pigeradio. På drengedagen vil indslag som fx ’Blærerøv’ kunne fortælle hvad drenge måske - eller måske ikke oplever, og indslaget ’Drengeværelset’ vil give et indblik i, hvad drenge taler om på deres værelser bag lukkede døre.

Torsdag er live Pigedag. Indslag som ’Skriftestolen’ og ’Pigetoilettet’ fortæller tilsvarende historien om, hvad piger egentlig snakker om, når der ikke er voksne eller drenge tilstede.

Drengedag og pigedag på DR Barracuda giver en mulighed for at kigge det modsatte køn over skulderen, og derfor kan både drenge og piger selvfølgelig kan lytte med.

Fredagens live radio bliver rent fis, fest og ballade.

Men DR Barracuda er også ny om morgenen. Med ny, let aktuel morgenhygge at vågne op til bliver Barracuda et ’must’ i ethvert børneværelse. Barracuda Morgen vil også fortælle historien om, hvordan resten af dagen forløber på Barracuda. ’Barracuda Blær’ indeholder masser af musik og fede indslag, mens ’Historietimen’ læser op af gode klassiske bøger. Den første historie er Ivanhoe - fortalt af Carsten Overskov.

Som et led i DR’s bestræbelser på at skabe endnu flere dab-radio-, tv,- og www-tilbud til børnene er DR Barracuda ikke det eneste tilbud. ’DR Oline’ er det seneste skud på stammen med en samling af radio, tv og www til de helt små børn. For de lidt større børn og unge sender DR Boogieradio med musik og ungdomsstof på både tv, Radio og på nettet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'
  · Christoffer Emil Bruun bli'r ny redaktør
  · Ny reportageserie om fam. Pitzner på Zulu
  · Discovery køber op
  · Nyt underholdningsprogram på Kanal 4  · -