Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Alex Nyborg Madsen morgenvært på DRs nye radiokanal 'DR X'
Tirsdag 28. februar 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radioikonet Alex Nyborg Madsen vender tilbage i æteren som morgenvært, når danskerne 3. april får en ny radiokanal at stå op til - ’DR X’. DR X vil blive sendt på DAB og DRs Netradio - og vil henvende sig til de lyttere, der føler sig for unge til P4 og for gamle til P3. DR oplyser, at man får mange henvendelser fra lyttere i 30-50 års alderen, der føler sig "kanalløse", og som savner den musik og de programmer, som de lyttede til på P3 i 1990’erne.
P3 og P4 har i mellemtiden fået nye generationer af trofaste lyttere, og derfor må DR må tage de digitale frekvenser i brug.

Alex Nyborg Madsen siger: "Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til æteren igen og så på en kanal, der i den grad henvender sig til mennesker, der deler radiosmag med mig selv. Vi skal forsøge at lave en kanal, der afspejler vores interesser. Altså os, der har etableret os i tilværelsen; men som stadig er nysgerrige på musik, og hvad livet ellers byder på".

Mens Alex Nyborg Madsen sørger for morgenvækningen fra klokken 7 til 9, så vil Søren Thure Milkær og Sille Roulund følge lytterne hjem fra arbejde mellem klokken 16 og 18.

Alex Nyborg Madsen er til daglig DRs musikredaktør, et job som han fortsat vil passe ved siden af arbejdet som studievært. Alex Nyborg Madsen har igennem tiden bl.a. lavet 'Natradio', 'Maskinen' og 'Erotica'. Og så husker de fleste, at han i 1995 havde kronprinsen med i en musikudsendelse, hvor han fortalte om sin yndlingsmusik.

Søren Thure Milkær har de senere år været vært på 'Natradio', der samsendes på P3 og P4. Sille Roulund har en fortid hos DR P4 Regionalen og Radio 100FM. Hun er i øjeblikket vært på Radio Sydhavsøerne's middagsflade.

Musikken på DR X vil spænde vidt. For eksempel vil lytterne på DR X kunne høre Eminem og Bruce Springsteen umiddelbart efter hinanden, men der vil også være plads til Big Fat Snake og Spleen United.

Nyhederne står Radioavisen for, og om eftermiddagen vil den nye kanal bringe indslag om politik og kulturliv.

Så vidt radionyt.com erfarer, var den nye kanal tænkt som en erstatning for DR Soft, men etableringen af DR X får ingen konsekvenser for DR Soft.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6  · -