Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


VLR går ind i Kolding
Tirsdag 28. februar 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
VLR i Vejle overtager fra og med den 7. marts MixFMs frekvenser i Kolding, Lunderskov og Vamdrup og dermed fortsætter VLR sin vækst og ekspansion i området. I forvejen sender VLR også i Fredericia, og konceptet i Kolding bliver det samme, som da VLR overtog Radio Fredericia i september 2005. Med VLRs indtog i Kolding dækker VLR nu et større område end moderselskabet, Vejle Amts Folkeblad.
VLR’s programflade - med den markante morgen og eftermiddagsprofil fra studiet i Vejle - bliver brugt som grundstammen i VLR Kolding. Programfladen får tilsat lokale ’vinduer’ med indslag, events, jingler og reklamer.

”Vi har arbejdet på dette i lang tid”, siger en tilfreds radiochef Peter Bruun Hansen til radionyt.com. Han tilføjer at man hidtil har haft stor succes med konceptet i Fredericia og at han er sikker på, at VLR også vil vinde indpas i Kolding. VLR kommer dermed i direkte konkurrence med Jydske Vestkysten og Skala FM.

Moderselskabet Vejle Amts Folkeblad udgiver kun aviser og ugeaviser i Vejle og Fredericia området og har ikke hidtil været aktiv i Kolding.

Fra VLR peges på, at radioens styrke fortsat er en stor medarbejderstab, som laver direkte radio, det at være synlige i dækningsområdet og have stor lokal sports- og nyhedsdækning fra hele amtet, herunder også Kolding, hvor både foldbold og håndbold i de bedste rækker dækkes.

Peter B. Hansen fortæller videre, at 2005 blev et godt år for radiostationen VLR, både lyttermæssigt og økonomisk. Ca. 1/3 del af alle indbyggere over 12 år stiller ind mindst én gang om ugen, svarende til 124.000 ugentlige lyttere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6  · -