Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 samler ind til aidsofre den 1. april
Onsdag 29. marts 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sammen med 'Humor mod Aids', som er et samarbejde mellem IBIS, Aids-Fondet og Folkekirkens Nødhjælp, vil DR P3 lørdag den 1. april samle ind til fordel for de aidsramte i Afrika.
Det er tredje år, DR holder 'Store Humordag' på P3 den 1. april og samtidig sætter fokus på bekæmpelsen af aids. Men det er første gang, at dagen også er ledsaget af en sms-indsamling. Hele dagen vil man kunne donere 50 kroner til 'Humor mod Aids' ved at sende beskeden AIDS til 1212. Det koster - udover de 50 kroner - almindelig sms-takst, og beløbet vil gå ubeskåret til 'Humor mod Aids'.

Humor mod aids-dagen starter allerede klokken 6.03 på P3 på lørdag, når Louise Wolff-Sørensen byder velkommen til en særudgave af 'Go'Morgen P3', og i Mads & Monopolet hele lørdag formiddag bliver der sat fokus på aids og dilemmaer, der knytter sig hertil.

Fem minutter i tolv kan P3 og 'Humor mod Aids' eksklusivt præsentere en helt ny 'Tale til nationen' med Jan Gintberg foran Christiansborg. Disse taler blev ét af de store tilløbsstykker i 1990'erne i 'Tæskeholdet', hvor Worsaaesvej ved Radiohuset på Frederiksberg en overgang var blokeret hver fredag med tæskeholdstilhængere.

Over middag - fra klokken 12.05-14.00 - fejrer Tjenesten på P3 sin fem-års fødselsdag med nogle af højdepunkterne fra de fem år, for eksempel Hensyns-Henriette, Bettina, der ringer til Jesper fra Vejdirektoratet, Hverdags-Fogh, smølfeparodien 'Hvor Blå Vi Er' og meget andet.

Endelig slutter Humor mod Aids-dagen på P3 af med programmet 'Den Hvide Lektie' lørdag fra 14.03-16.00, hvor en række stand-up-komikere dyster på paratviden om aidsrelaterede spørgsmål, men også river en morsomhed eller to af.

Indsamlingen fortsætter på P3 lørdag indtil midnat, og dermed også under udsendelser som 'Sport på 3'eren' og 'P3 Klub'.

I Afrika lever over 40 millioner med aids, og mange børn er forældreløse, fordi deres forældre er døde af aids. Sidste år døde 2,4 millioner mennesker i det sydlige Afrika af sygdommen. Det svarer til, at 15 Boeing 747-fly styrter ned hver dag.

Man kan læse mere på www.humormodaids.dk


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · USA: 'Homeland' slutter efter sæson otte
  · Nordisk tv-dramasamarbejde giver seerne adgang til nye dramaserier
  · Kan kendte mennesker have dårlige dage?
  · Ny TV 2 Zulu-serie solgt til udlandet
  · TV 2 klar med ny, stor e-sport-rettighed
  · Så er der igen bingo på TV 2
  · Børn ser mere DR end for 10 år siden
  · Ny sæson af 'Perfekte Steder'
  · Blachman på skemaet
  · Ny komedieserie på DR Ultra: 'Danmarks Største Youtuber'  · -