Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Signe Muusmann får debut på mandag
Fredag 28. april 2006
Af Karsten Jensen
 
Signe Muusmann er den nye hyrdinde i Radio100FMs morgenshow 'Morgenhyrderne'. Showet bider skeer med DR's flagskib P3 i HT-området, og jyske Signe Muusmann skal nu være med til trække jyderne ind på 100FM. Samtidig skal Signe sætte skik på hyrderne Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj.
Signe Muusmann glæder sig til at starte som hyrdinde: ” Vi laver tre en halv time live radio hver dag. Vi skal føre danskerne fra de varme dyner til arbejdets start. Vi er der mens ungerne får skiftet ble, kærestens nylonstrømper løber og vi er der på motorvejen, hvor folk hænger i forruden og stresser. At lave radio er enormt nærværende, det er sjovt og det kræver, at man kan improvisere hele tiden. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang,” siger hun.

Signe Muusmann er 28 år og kommer med mere end syv års erfaring med radio og tv. Signe begyndte i 1999 som en del af DR’s vækstlag. DR vækstlag er en art 'mesterlære' for kommende programværter.

Signe gik bl.a. på hold med Adam Duvå Hall og Simon Juul Jørgensen. På DR har Signe arbejdet meget med børn- og ungeprogrammer samt radioprogrammerne 'De Professionelle' og 'Junior'.

Morgenhyrderne glæder sig også til Signe starter. Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj har nu i en måned været uden kvindeligt modstykke.

”Signe er superkompetent og erfaren. Vi glæder os meget til at få en kvinde i studiet, også selvom hun udover sin charme og journalistiske kompetencer, har rig erfaring fra noget så jysk som en fiskefabrik og så dansk som postvæsenet”, siger Lasse Rimmer.

Radio100FM har rigtig godt tag i lytterne i hele HT-området, men nu skal jyderne og fynboerne også med. ”Signe ved jo, at et liv uden halbal, håndbold og anhængertræk slet ikke er noget rigtigt liv. Det glæder vi os utrolig meget til at lære mere om, når Signe starter,” supplerer Lars Hjortshøj.

Signe Muusmann, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer kan opleves live første gang mandag den 1. maj kl. 6.

- - -

Historien ajourført 28.04.2006 kl. 15.00: Afsnit om lyttertal for Morgenhyrderne og P3 slettet (tilbagekaldt af Radio 100FM)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -