Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Københavns Radio får ny chef
Onsdag 26. april 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radioavisens hidtidige indlandsredaktør, Suzanne Moll (45), bliver ny chef for DR København fra den 1. juni. Hun afløser Heidi Sivebæk, der er gået til DR Programudvikling, efter knap 4 år som chef for DR København. Suzanne Moll kommer til DR København med en solid DR-erfaring i bagagen - både som journalist og leder.
Suzanne Moll har siden 2003 været indlandsredaktør på Radioavisen, hvor hun har haft udviklingen af P3 Nyheder blandt sine arbejdsopgaver. Før det var hun i en årrække ansat på TV-Avisen, hvor hun blandt andet tilrettelagde et stort coachingprojekt.

"Vi har med Suzanne Moll ansat en chef, der er udviklingsorienteret, har en skarp journalistik kant og samtidig forstår at skabe begejstring for de projekter, hun står i spidsen for," siger Thomas Hammer-Jakobsen, der er programchef for DRs regionalradioer.

DR København flytter i slutningen af juni til DR Byen i Ørestad, hvor der for alvor tages fat på den nye mediefremtid, hvor medierne smelter sammen, og hvor radio ikke bare høres i FM-radioen, men også på computer, på DAB-radio og mobiltelefon. Skriver DR i en pressemeddelelse.

Samtidig er der benhård konkurrence om lytterne i hovedstaden.

"Mange mennesker flytter til byen i disse år, og København er ved at udvikle sig til en rigtig metropol. Nøglen til fortsat succes er, at vi kender og forstår lytterne og formår at udvikle os i takt med deres behov," siger Suzanne Moll.

Suzanne Moll afløser Heidi Sivebæk, der er blevet chef for den nyoprettede enhed, DR Programudvikling, som skal arbejde med udviklingen af nye programmer og tilbud på radio, tv, web og nye medier.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6  · -