Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


USA: Clear Channel beskyldes for boykot af Madonna
Torsdag 27. juli 2006
Af Knud Hyllested
 
Harmdirrende Madonna fans i tusindvis har i de seneste uger beskyldt USA’s største radiooperatør, Clear Channel, for at udsætte hende for samme politisk betingede boykot, som den Dixie Chicks blev udsat for. Clear Channel selv har ingen kommentarer, men lokale programchefer siger, at årsagen snarere er, at hun ikke længere matcher formatet.
Clear Channel, der med over 1.200 stationer, er USA’s største radiooperatør, har i de seneste uger modtaget tusindvis af protester fra harmdirrende Madonna-fans, der beskylder Clear Channel for at boykotte Madonna af politiske årsager, fordi hun flere gange offentligt har kritiseret den siddende præsident og hans regerings politik, specielt i forhold til krigen i Irak.

Clear Channel Communication, hvis forbindelser til det regerende republikanske parti er velkendte, boykottede i 2003 country-gruppen Dixie Chicks, efter at deres forsanger Natalie Maines under en koncert i London havde udtalt sig negativt om præsident Bush og hans politik.

Clear Channel benægtede dengang, at der var tale om en organiseret boykot. Man havde blot stillet de lokale stationer frit, men slutresultatet var, at gruppen reelt ikke blev spillet. Flere tusinde Madonna-fans beskylder nu Clear Channel for at udsætte Madonna for samme politisk betingede censur.

En talsmand for Clear Channel har over for tv-stationen MSNBC ikke villet kommentere beskyldningerne, ”men at vi ikke har nogen kommentar nu, betyder ikke, at vi ikke har det senere”, siger talsmanden.

Enkelte lokale programchefer har ikke stemt de harmdirrende Madonna-fans mildere ved at udtale, at der snarere er tale om, at Madonna er blevet for gammel, ikke længere er populær nok til at komme på playlisterne og generelt ikke længere matcher stationens format.

Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -