Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Københavns Radio flytter til Ørestad
Tirsdag 29. august 2006
Af Karsten Jensen
 
Københavns Radio er færdig med at bo for sig selv i Landskronagade på Østerbro. Fra mandag den 4. september sender DRs hovedstadsradio for første gang fra nye studier i DR Byen i Ørestad på Amager, hvor Københavns Radio flytter sammen med DRs øvrige redaktioner i hovedstaden.
Københavns Radio har knap 45 medarbejdere, og udover de regionale programmer producerer medarbejderne her også en stribe af de fælles P4-programmer, der sendes hver dag til hele landet.

Københavns Radio sendte for første gang allerede i 1962. Dengang blev udsendelserne sendt fra Radiohuset hver mandag aften under den fængslende titel ’Det københavnske regionalprogram’. Siden 1978 har stationen sendt fra Landskronagade i København.

De sidste dage på Østerbro-adressen vil være præget af gæsteværter, der alle har en fortid på Landskronagade og på P4 Københavns Radio, der dækker et område med cirka 1,7 millioner potentielle lyttere.

Onsdag den 30. august mellem 7.10 og 8.00 er Lene Johansen og Kurt Strand gæste-morgenværter, torsdag den 31. august i samme tidsrum er Nina Høgsberg og Anders Bech-Jessen tidligt oppe, mens Jes Dorph-Petersen og Søren Kaster er årle ude af sengen og er radioværter på ny fredag den 1. september mellem 7.10 og 8.00. Fredag mellem 10.03 og 11.00 tager Vagn Pilegård også lytterne med ned ad mindernes allé i programmet ’Hvordan var det nu, det var?’, hvor han ser tilbage på Københavns Radios mange timers radioproduktion på den gamle adresse.


Foto; morgenholdet i "gamle dage": Fra venstre til højre: Dorthe Krogsgaard, Jørgen Ramskov, Anders Bech-Jessen, Jan Jørgensen, Bent Ketil Christensen, Lene Johansen, Nina Høgsberg, Lene Juul Bruun og Abelone Glahn. I midten: Hanen Herluf.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6
  · DR åbner kontor i Tyrkiet
  · TV 2 sender tv-serien 'Mercur'  · -