Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC giver børn mulighed for at være radiovært i efterårsferien
Fredag 29. september 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Alle børn over 12 år i Randers-området får nu chancen for at være med til at lave en times udsendelse, som skal sendes i radioen i efterårsferien. Det sker i et samarejde mellem Radio ABC og BørneKulturUgen i Randers.
"Har du en sprød og venlig stemme og kunne du tænke dig at blive radiovært? Så har du chancen nu, for Radio ABC og BørneKulturUgen er gået sammen i efterårsferien og tilbyder børn over 12 år at afprøve sig som radiovært". Sådan lyder opfordringen i Din Avis.

”Sammen med andre børn tager man ud i BørneKulturUgen og laver optagelser og lydklip. Disse optagelser og evt. musik skal klippes sammen til deltagernes helt eget radioprogram”, fortæller Lisbeth Nielsen fra BørneKulturUgen.

Børnenes udsendelse kommer til at vare en time, og den bliver sendt - ikke på Radio ABC - men på græsrodskanalen DÅR (Det Åbne Radioværksted) der kan høres i Randers på 104.9 MHz. Det sker onsdag den 18. oktober kl. 19 og igen mandag den 23. oktober kl. 17.

"Derudover skal deltagerne lave et eller to indslag til Radio ABC Nyhederne om BørneKulturUgen. Der er voksne til at hjælpe med det tekniske, så der kommer et godt program fra børn til børn”, siger Lisbeth Nielsen videre til Din Avis.

Dagene, hvor børnene får chancen for at prøve at være radiovært, er tirsdag den 17. oktober og onsdag den 18. oktober - begge dage fra kl. 10 til kl. 14 - i Radio ABCs lokaler på Brotoften 10 i Randers.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -