Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny morgenvært på DR X
Onsdag 31. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Alex Nyborg Madsen er fra og med i morgen ikke længere morgenvært på DR X. I stedet vil det være den nuværende eftermiddagvært på DR X, Søren Thure Milkær (billedet) der bliver ny morgenvært - og med Kim Heibon som sidekick. Dog kun mandag-torsdag. Fredag sendes der med skiftende værter. Samtidigt udvides sendetiden for morgenprogrammet fra to til tre timer: fra 6-9. DR har ikke meddelt, hvad der skal ske om eftermiddagen på DR X fra og med i morgen, men det bliver muligvis Alex Nyborg, der skal sende her.
’DR X Morgen’ klæder lytteren på til dagen der kommer, med dags- og tidsaktuelle historier fra indland og udland - både med en traditionel journalistisk indgangsvinkel, men også med en skæv vinkel eller to. Desuden vil lytterne kunne finde radioaviser, nyhedsoversigter fra P1, sport og meget mere på DR X Morgen. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Udover en varieret musikprofil - der stadig spænder fra klassikere med U2, Sheryl Crow og Depeche Mode til nye gode ting som Nephew, Nordstrøm og Marie Key Band - har 'DR X Morgen' udvalgt fire særlige indsatsområder, som bliver behandlet særligt omhyggeligt: musik, rejser/storbyer, net/gadgets og film.

"Vi ved, fra de reaktioner vi tidligere har fået pr. mail og sms fra vores lyttere, at musik er et af deres højinteresseområder, så dér har vi fortsat fokus. Nu udvider vi så serviceniveauet med de tre andre områder", siger Søren Thure Milkær.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram
  · Regeringen og DF vil beskære DR med 1/6  · -