Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Venstrepolitiker ny leder af Radio Valde
Torsdag 27. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den hidtidige leder af Radio Valde i Vordingborg, John Nielsen, fratræder ved udgangen af oktober. Som ny radiochef har forretningsudvalget for Radio Valde besluttet at ansætte den 55 årige Asger Diness Andersen (billedet), der er medlem af byrådet i Vordingborg for Venstre. Samtidigt er en socialdemokrat udpeget til ny formand for Radio Valdes bestyrelse.
Radio Valdes forretningsudvalg havde 24 ansøgere til jobbet som radio- og nyhedschef for Radio Valde, men besluttede sig for at ansætte et af medlemmerne af ansættelsesudvalget - nemlig Asger Diness Andersen, der dermed blev den 25. ansøger til stillingen. Asger Diness trådte dog ud af ansættelsesudvalget, da han besluttede sig for at søge stillingen.

Asger Diness Andersen, der bor i Ørslev, uddannet ved landbruget og var i omkring 20 år faglærer ved AMU-center Vest-og Sydsjælland. I dag driver han en internetbutik med varer til landbrugsområdet. Han sidder på 10. år som medlem af Vordingborg Byråd for Venstre.

Asger Diness Andersen tiltræder stillingen som radio- og nyhedschef den 1. november, men vil allerede i oktober måned overtage dele af ansvaret, oplyser Radio Valde.

Radio Valde har også fået ny formand. Det er den hidtidige næstformand Finn Smed , der har overtaget formandsposten, mens den hidtidige formand, advokat Jørgen Damgaard, er blevet næstformand.

Finn Smed er viceforstander på døgninstitutionen Kastaniegården i Bakkebølle, og han er tidligere socialdemokratisk byrådsmedlem i Præstø

- - -

Hør indslag , hvor Radio Valdes nuværende radio- og nyhedschef John Nielsen interviewer Asger Diness Andersen og Finn Smed:
www.radiovalde.dk/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1476


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Fremgang for TV 2
  · Ny DR1-dokumentar: 'Talentet – hele familiens kamp'
  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf