Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hjorten skaber kø på motorvej og går nummer 1 på download-hitliste
Fredag 21. december 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hjorten fra Radio 100FM - aka Martin Hjort - har udsendt en cd indeholdende fløjtesange og den er nu gået direkte ind på førstepladsen på TDC Album Top 40, der er en hitliste over mest downloadede numre. For at promovere den nye udgivelse har Hjorten de sidste dage indtaget diverse motorvejsrastepladser, hvor han har delt cd'er ud.

Hjortens happening med uddeling af cd'en 'Humpti Dumpti' har skabt kø på rastepladserne og har været en kæmpe succes, fortæller Radio 100FM i en pressemeddelelse.

I dag var Hjorten at finde på Salby rasteplads på Vestmotorvejen, hvor han iklædt julemandskostume delte lidt over 50 cd'ere ud på sammenlagt halvanden time. Hver enkelt med en personlig signeret hilsen.

Hjortens fans kommer fra nær og fjern for at få den signerede cd, og i dag var der sågar en person, der kom helt fra Korsør i sin taxa for at få en cd.

Ikke nok med at interessen for hans cd vises på diverse rastepladser. Ude på motorvejene dytter og blinker bilisterne anerkendene af Hjortens lille letgenkendelige Fiat Cinquecento med 4 store højtalere på taget.


Humpti Dumpti stryger til tops på hitlisterne

Fløjtesangen Humpti Dumpti med Hjorten er gået direkte ind som nr. 8 på den officielle singlechart 'Tracklisten', og ligger desuden nr. 7 på TDC's single top 100. Den originale version er altså gået direkte i top 10 efter blot 2 ugers download. Men ikke nok med det. Humpti Dumpti Afterski Party Mix ligger nummer 13 på TDC's single top 100 og de to tracks giver samlet en position som nr. 1 på TDC's album top 40.

Nummeret har på bare 2 uger solgt 1.800 downloads og samtidig har over 1.300 dedikerede fans downloaded ringetonen alene på Radio 100FM's hjemmeside.


Historien om Hjorten kort

Hjorten udgør sammen med Mads Vangsø, Eddie Michel og Katja Bostrup morgenholdet på Radio 100FM. Hen over efteråret har Hjorten haft en mission - nemlig at udgive en cd, hvorpå han fløjter.

Vejen har været lang og tung for at få missionen til at lykkes: uge efter uge har Hjorten aflagt besøg hos utallige folk, der er noget ved musikken. Helt overraskede og on air er folk som René Dif og Bryan Rice blevet taget på sengen og vækket af Hjorten og hans Cinquecento påmonteret 4 store megafoner. Samtidig har Hjorten banket på - i bogstavelig forstand - hos diverse pladeselskabsfolk for at få den ønskede pladekontrakt.

Den 7. november var lykkens dag, hvor Hjorten endelig fik sin pladekontrakt i hus.

Og allerede den 26. november var den længe ventede fløjtesang med titlen Humpti Dumpti (oprindeligt lavet af Wheels) klar til radiorelease.

Fløjtesangen er til salg via download både i original version men også som en Afterski Remix-version.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Tre dramaserier på DR fra efteråret
  · TV 2 Zulu lancerer legat
  · Nye fodbolddokumentarer på History
  · Peter Møller kommer på udebane i Rusland
  · Ny historisk dramaserie på TV 2 Charlie
  · 'Sjakket' - kan gamle håndværkere sætte skub i modløse unge?
  · DR sætter fokus på angst
  · Mest sete ishockeykamp på dansk tv
  · Flere dokumentarer på DRTV
  · Ny TV 2 Fri-serie om luksushuse  · -