Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nye tiltag på Radio Horsens
Fredag 28. marts 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra på mandag sker der nye ting på Radio Horsens. En ny jinglepakke fra Top Format introduceres, nye slogans tages i brug, der kommer ny morgenvært og så styrkes sportsnyhederne.
Den nye jingle-pakke som Radio Horsens tager i brug på mandag hedder '(Lots of) Decibel' og er lavet sidste år til Radio Decibel i Amsterdam, fortæller programchef for Radio Horsens, Mads Sommer, til radionyt.com. Radio Decibel var i 80'erne en af de mest kendte pirratradioer i Nederlandene - med bl.a. Adam Curry og Jeroen Van Inkel. Senere er stationen blevet legal.

Samtidig har Radio Horsens haft Palle Bo fra Radioguro indover til bl.a. at finde frem til nye slogans for Radio Horsens.

På mandag bliver det også skiftedag på 'Go’ Mor’n Holdet', idet Jonathan Hougaard nu slipper for at skulle SÅ tidligt op – han skal fremover koncentrere sig om imaging on air og være vært på 'Indtil 2' kl. 11-14 tirsdag og torsdag.

Ny mand bag roret - om morgenen - bliver Lille Flemming (Jensen), stadig med Allan Larsen som sidekick, oplyser Mads Sommer videre.

Derudover har Radio Horsens indgået aftale med Radionet om køb af Sportsnyhederne. Det sker for at styrke sportsnyhederne generelt og især for at give stationens egen sportsredaktion mulighed for, at koncentrere sig mere om de lokale sportsnyheder.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -