Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt intimkoncert-koncept på P4
Onsdag 28. maj 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR P4's lytterne får fra på lørdag den 7. juni mulighed for at komme helt tæt på, når 'Musikmøde på P4' bliver skudt i gang. Det nye program sendes lørdage kl. 10.

’Musikmøde på P4’ er P4's nye live og intimkoncept. Her bydes der på seriøs musikradio, hvor en dansk kunstner præsenterer nyt og velkendt materiale i en koncertoptagelse fra DR Byens studie 2. Konceptet er det intime, det seriøse og det nye.

Programmets studieværter er 'Brødrene' Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe, der præsenterer 'Musikmøde på P4' som en "tilbagevendende" begivenhed i 'Brødrene's normale sendetid lørdag formiddag kl. 10-12. Det er ikke afgjort, hvor ofte 'Musikmøde' skal sendes, men det bliver antageligt en gang om måneden.

Udsendelsen kommer til at foregå på den måde, at først kommer der en fortælling om kunstneren, dernæst følger et live interview i studiet, hvor der f.eks. tages udgangspunkt i den private pladesamling og anekdoter. Så spilles der et mindre live sæt, som så følges op af en runde spørgsmål fra de lyttere, som vil være til stede i studiet.

I måneden som følger vil lyttere kunne genhøre enkeltnumre fra koncerten i P4's sendeflade, og som noget nyt er også tv med i studiet. DR1 vil senere sende uddrag fra 'Musikmøde på P4'.

40 heldige P4-lytterne kan hver vinde 2 billetter til optagelserne af koncerterne, der foregår nogle dage forinden programmet sendes.

Det første 'Musikmøde', der er med Rasmus Nøhr, optages i DR Byens studie 2 på lørdag den 31. maj og sendes ugen efter den 7. juni kl. 10.


Foto: Søren Rebbe og Alex Nyborg Madsen. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke  · -