Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kent Kordt raser over radionyt.com
Onsdag 23. juli 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radionyt.com skrev for to uger siden, at Radionets to formater Hit FM og Guld FM var gået i ”sommermode” og frem til 4. august kun ville sende nonstop radio uden værter. Det er radiochef for Radionet, Kent Kordt, nu blevet så fornærmet over, at Radionet slet ikke vil snakke med radionyt.com mere - og derudover har opsagt aftalerne om bannerannoncering på radionyt.com.
En af landets største radioaktører, Radionet, der sender Hit FM og Guld FM - ikke kun på hjemmebanen i Nordjylland men også leverer programmerne til radiostationer i Viborg og Herning - har tilsyneladende sendt alle studieværterne på en lang sommerferie. Radionyt.com kunne i hvert fald i begyndelsen af juli konstatere, at der blev sendt værtsfri nonstop-radio. Det kunne konstateres ved at stille ind på de to kanaler og ved at læse studieværternes blogs. Både Hit FM og Guld FM sender tilsyneladende kun nonstop-radio i 5 uger fra 30. juni til 4. august.

Er det fordi stationen mangler studieværter, kniber det med økonomien eller er det et bevist programvalg? Det ville radionyt.com gerne have en kommentar til fra radiochef Kent Kordt. Men Kordt havde ingen kommentarer.

Radionyt.com skrev historien alligevel. Det fik en meget vred Kent Kordt til at ringe radionyt.coms medarbejder op og kalde artiklen en ”hetz” mod Radionet, og at der intet relevant var i radionyt.coms artikel. Kordt mente, at det var meget dårlig journalistik, når radionyt.com ikke havde kontaktet en række andre radiostationer og skrevet om deres sommersendeplaner.

Da det ikke fik radionyt.com til at fjerne eller ændre artiklen, der ikke indeholder noget ukorrekt, meddelte Kent Kordt skriftligt, at ”al kommunikation med radionyt.com indstilles” og at Radionet opsiger alle aftaler om bannerannoncer på radionyt.com.

Kent Kordt beskyldte samtidigt radionyt.com for at have ”ladet sig manipulere til en negativ ladet artikel om Radionet” og truede med lade Radionets jurister kigge på radionyt.coms artikler.

Et forsøg fra radionyt.com på at ”lande” sagen og undgå et brud fra Radionets side, blev afvist af Kent Kordt, der kort meddelte, at han stod ved hvert et ord han har sagt og skrevet.

Radionyt.com agter dog fortsat at skrive om Radionet og dets aktiviteter. Det bliver så blot uden kommentarer fra Kent Kordt. Radionyt.com lader sig ikke presse eller true til at udelade historier – eller til at afholde sig fra at skrive kritisk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -