Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hidsig piskesmældsrock på P3
Torsdag 28. august 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Medlem af DR's bestyrelse for Dansk Folkeparti, Ole Hyltoft, har været inde og lytte til DR P3. I et indlæg i Ekstra Bladet beretter han om, hvordan "hidsige piskesmæld" fyldte hans stue og hans kat "krænket" forlod stuen. Hyltoft mener at sangerne - især de kvindelige - lyder som om de "er i gang med en djævleuddrivelse. Eller midt i en meget vanskelig fødsel. Hvinene er frygtindgydende". Ole Hyltoft vil i stedet hellere ha' højskolesange på P3 - én i timen.
"P3 har et slogan, der lyder: 'Det, man hører, er man selv'. Så når jeg hører P3 's piskesmæld, bliver jeg bange for at blive en slavepisker - eller i hvert fald en indpisker. Så jeg lukker, mens jeg endnu er den gamle, rare Ole." Sådan skriver Ole Hyltoft i dagens udgave af Ekstra Bladet, og spørger dernæst om "piskesmælds-rocken ikke en ren krigsrus?" Ole Hyltoft mener, at "uniformerede piskesmæld må være den helt rigtige musik at have i ørerne, hvis man skal ud og gå bersærkergang i byen, kaste med sten mod politiet og brænde biler og skoler af."

Han kalder musikken på P3 så dump og ensformig, at han "føler sig hensat til sin skoletids gymnastiktimer." Hyltoft mener, at mange af sangerne lider af åndenød.

Selv om Ole Hyltoft ikke bryder sig om musikken på P3, skynder han sig dog at understrege, at han "skam følger med" og giver som eksempel, at han forleden hørte Lars H.U.G. med omkvædet 'Maskinerne arbejder'. (Det er Kliché-nummeret 'Supertanker', der er 28 år gammelt!! /red.)

DR-bestyrelsesmedlemmet har dog ingen planer om at lukke P3. Men han vil - i hver time - have en "sang uden pisk, en sang uden åndenød, en sang uden el-forstærker, en sang på dansk" - og det skal være en sang fra højskolesangbogen, og iler med at fremhæve 'Anna var Anders kær, men knibsk alligevel,' 'En sømand har sine enegang' og 'Lysets engel går med glans.'

Ole Hyltoft forudsiger, at det godt kan være at "P3 's ungdomsklub vil vrisse de første gange", men han er ganske sikker på, at "snart vil de slet ikke undvære deres danske sange."

Ole Hyltoft er 73 år, og har i 49 år været medlem af Socialdemokratiet inden han skiftede til Dansk Folkeparti.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Tre dramaserier på DR fra efteråret
  · TV 2 Zulu lancerer legat
  · Nye fodbolddokumentarer på History
  · Peter Møller kommer på udebane i Rusland
  · Ny historisk dramaserie på TV 2 Charlie
  · 'Sjakket' - kan gamle håndværkere sætte skub i modløse unge?
  · DR sætter fokus på angst
  · Mest sete ishockeykamp på dansk tv
  · Flere dokumentarer på DRTV
  · Ny TV 2 Fri-serie om luksushuse  · -