Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


UK: BBC siger undskyld til Fawlty Towers-
skuespiller

Mandag 27. oktober 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
BBC har i dag overfor den 78-årige skuespiller Andrew Sachs ('Manuel' fra Fawlty Towers), dybt beklaget, at han er blevet udsat for en pervers telefon-joke udført af to værter fra BBC Radio 2. BBC erkender at telefon-joken var "uacceptabel og sårende".
Det var Russell Brand og Jonathan Ross, der lørdag den 18. oktober lavede telefon-joken - i et forudproduceret radioprogram. Joken bestod i, at de to værter fire gange ringede til Andrew Sachs telefonsvarer, og dels kom med sjofle bemærkninger om Andrew Sachs' barnebarn og dernæst lavede sjov med, at Andrew Sachs nok ville begå selvmord.

BBC har indtil i dag hævdet, at man ikke havde modtaget nogen klage fra Andrew Sachs, men indrømmede i dag mandag, at det har man. I samme forbindelse fulgte så også en offentlig undskyldning fra en talsmand på BBC.

"Vi anerkender at noget af indholdet, der blev udsendt var uacceptabelt og sårende. Vi undersøger nu, hvordan det kunne ske og vil svare Mr. Sachs personligt. Vi undskylder også overfor lyttere, for enhver der måtte være blevet stødt," lød det i dag fra BBC.

Det er ikke første gang Russell Brand, der er fast vært på BBC Radio 2 lørdag aften, har pralet med, hvem han har haft sex med - eller hævdet, at have haft sex med. I 2006 påstod han, at have været sammen med Rod Stewarts datter Kimberly. Brand indrømmede efterfølgende, at det ikke var rigtigt.

Tidligere i år fik Brand en advarsel fra politiet, fordi han - under en sceneoptræden i Northampton - ringede til politiet og hævdede, at han havde set en gerningsmand, der var ansvarlig for en række overfald i området.

I sit radioshow i lørdags på BBC Radio 2 kom Brand med en nærmest 'munter' undskyldning til Andrew Sachs. Han sagde: "I’d like to take this opportunity to issue a personal Russell Brand apology to Andrew Sachs, the great comic actor who played Manuel, for a message that Jonathan and I left on his answerphone, but it was quite funny. But! Sometimes, you mustn’t swear on someone’s answerphone and that’s why I’d like to apologise personally."

Derefter afspillede Brand nogle af de mest sjofle og krænkende dele af telefonjoken fra lørdagen forinden.

Den 33-årige Russell Brand har været ansat på BBC i knap to år og modtager angiveligt en skyhøj gage for indsatsen.


Foto: Russell Brand fra BBC Radio 2 og skuespiller Andrew Sachs


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Vinter-Ol betyder flere seere til Kanal 5
  · Mere HD og mindre erotik hos Viasat
  · 'Kørelærerne' - ny serie på TV 2 Zulu
  · 'Forsidefruer' vender tilbage
  · Kopi af DR-serie hitter i Sverige
  · Singler dater - i undertøj - på Zulu
  · Bedste sæsonstart for 'Badehotellet'
  · Danske tv-serier samler befolkningen - efterhånden også på TV 2
  · Er lykken flere kærester - spørger TV 2
  · Meyerheim træder ud i virkeligheden  · -