Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


UK: BBC suspenderer Ross og Brand
Onsdag 29. oktober 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
BBC har efter pres fra lyttere og politikere i dag besluttet at suspendere de to højtbetalte og hørtprofilerede studieværter Jonathan Ross og Russell Brand som følge af de to værters optræden på skuespiller Andrew Sachs' telefonsvarer.Selveste premiereminister Gordon Brown har forlangt at BBC suspenderede de to radioværter, der for godt to uger siden lagde sjofle telefonbeskeder hos Fawlty Towers skuespilleren Andrew Sachs (78) og gjorde sig muntre over, at nu ville Sachs nok begå selvmord.

Ikke kun Gordon Brown og andre politikere mente, at nu var BBC gået for langt. Mellem søndag og i dag onsdag har BBC modtaget 18.000 klager fra vrede lyttere.

Mange peger på, at den største fejl måske ikke så meget ligger hos de to noget umodne værter, men hos BBC, hvor ingen sørgede for at standse det pinlige - og forudproducerede program - inden det blev udsendt på BBC Radio 2 den 18. oktober. Ydermere var BBC fra starten meget tilbageholdne med at indrømme fejlen og udsende en undskyldning.

BBC's generaldirektør Mark Thompson kritiseres også for, at have været for usynlig under krisen. Men han er i dag rykket ud med en uforbeholden undskyldning, og han vender nu hjem fra ferie i Italien for at gå ind i sagen.

De to værter Jonathan Ross og Russell Brand er så i dag blevet suspenderede fra deres radioprogrammer på BBC Radio 1 og BBC Radio 2 - indtil sagen er blevet nøje undersøgt.

Og Andrew Sachs. Ja, han tager det roligt. Han er ikke overrasket over, at de to værter er blevet suspenderet - men understreger, at han ikke er ude på hævn og at han ikke agter at melde det skete til politiet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Vinter-Ol betyder flere seere til Kanal 5
  · Mere HD og mindre erotik hos Viasat
  · 'Kørelærerne' - ny serie på TV 2 Zulu
  · 'Forsidefruer' vender tilbage
  · Kopi af DR-serie hitter i Sverige
  · Singler dater - i undertøj - på Zulu
  · Bedste sæsonstart for 'Badehotellet'
  · Danske tv-serier samler befolkningen - efterhånden også på TV 2
  · Er lykken flere kærester - spørger TV 2
  · Meyerheim træder ud i virkeligheden  · -