Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Rune RK vært på The Voice
Onsdag 25. februar 2009
Af Karsten Jensen
 
Hver fredag og lørdag mellem kl. 22 og 23 kan DJ Rune RK høres i programmet ’The Voice in The Mix’. Rune RK’s store internationale gennembrud som DJ opnåede han, da han i 2002 indspillede ’Calabria’, som landede på hitlisterne verden over.
Den erfarne herre på klubscenen har spillet som dj siden 1993 og smider house, techno og reggae fusion ud i højttalerne og evner at kombinere klassikere og ny musik i en ny stil, der blandt andet har indbragt ham titlen som Danmarks bedste klub DJ fire år i træk.

Spørger man Rune RK selv, hvorfor, han har valgt at lave radio på The Voice, svarer han: ”Jeg har valgt at samarbejde med The Voice, fordi jeg synes Danmark manglede et program, der kun fokuserer på klubmusik. Jeg har længe ønsket mig at lave radio, og da muligheden bød sig, var det oplagt at lave et program, der omhandler det jeg elsker allermest, nemlig house/techno og alt imellem.”

DJ Chriz, der er redaktør og fast vært og DJ på programmet siger om nyerhvervelsen: ”Vi har gennem den senere tid opgraderet programmet fordi elektronisk musik er blevet meget stort herhjemme, og artister som f.eks. Guru Josh Project og Medina har længe ligget i toppen af salgslisterne. Derfor er det fantastisk for programmets fortsatte udvikling, at vi nu indleder et samarbejde med en af de største danske DJ’s indenfor klubmusik, et samarbejde som jeg forventer mig meget af,” siger DJ Chriz.

’The Voice in The Mix’ sendes på The Voice radio hver fredag og lørdag kl. 18-24 med dj Chriz som fast DJ. Rune RK får sin faste plads i æteren kl. 22-23 og havde sin første udsendelse fredag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -