Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Indsamling skal redde Arrow
Onsdag 25. februar 2009
Af Poul Foged
 
Fremtiden er særdeles usikker for Arrow Classic Rock og Arrow Jazz FM. Som omtalt tidligere på radionyt.com så skylder stationerne millioner til staten i koncessionssafgift.
Betales der ikke standser begge stationer, der har landsdækkende frekvenser, pr. 1. marts.

På radioernes hjemmeside kan man nu læse, at der tages utraditionelle skridt til en overlevelse. Man beder simpelthen lytterne om bidrag. Betaler man mere end 15 Euro modtager man en Arrow Classic Rock CD.

Begge stationer har tilsyneladende haft økonomiske problemer siden 2007 – og tillægger nu finanskrisen, at man formentlig er nødt til at lukke. Ad Ossendrijver mener også, at man betaler for meget i koncessionsafgift:

”Det er alt for mange penge, der skal indbetales for 2 niche-stationer. Derfor beder vi nu lytterne om at indbetale et beløb, stort eller lille, for at sikre at deres favoritstationer kan fortsætte”.

Det menes at de to kanaler koster mellem 8 og 10 mio. euro af drive om året. Stationerne har oparbejdet en gæld på godt 9 mio. euro – og hertil skal lægges en ny omgang koncessionsafgift på i alt 5 mio euro, der forfalder i april måned.

Arrow håber stadigvæk, at kunne udskyde betalingen, men her møder man ikke stor forståelse hos myndigheder, der så kan regne med at de øvrige kommercielle stationer også vil have andre betalingsfrister. Såfremt Arrow mister sine to frekvenspakker, er det meningen at de hurtigt skal i udbud igen, men her peger flere på, at det vil være svært at få interesserede, når koncessionerne udløber den 1. september 2011. Man kan så komme i den situaton, at Arrow stationerne med en anden ejerkreds køber frekvenspakkerne til en betydelig lavere pris.

Endnu ved ingen, hvad der skal ske, når samtlige koncessioner udløber. Den diskussion har man endnu ikke taget hul på.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke  · -