Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Julie i køkkenet på VLR
Fredag 27. februar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På tirsdag vil VLR's lyttere få mulighed for en lidt speciel oplevelse. Den kendte grønlandske sanger, Julie Bertelsen, skal i et to timers radioprogram vise, hvor god hun er i et køkken.
Julie Bertelsen er i disse dage på radiotour for at promovere sit nye album 'Lige nu'. I den forbindelse lægger hun vejen forbi VLR i Vejle på tirsdag den 3. marts.

Mellem kl. 13 og 15 er hun gæst hos VLR's eftermiddagsværter Hansen og Ebberfeld, og de har inviteret radiokokken Alec Cray Robertson fra indslaget 'Gastronomi på 2 minutter' til at være med i studiet - sammen med Julie Bertelsen - og dermed bliver programmet forvandlet til 'Gastronomi på 2 timer'.

Hvor god Julie så er i et køkken, vil kun tiden vise, men VLR kan allerede nu afsløre, at Alec har været på jagt efter både sælspæk og grindehval, og at menuen kommer til at tage udgangspunkt i 'Den Grønlandske Kogebog'. Alec har endvidere lovet at have det rigtige kokkeoutfit med til Julie - og hun skal have fingerne ned i gryderne, siger han.

Det er radiohusets køkken, der danner ramme om besøget af Julie Bertelsen, hvor snakken blandt andet også vil komme omkring Julies nye album og maden og livet i Grønland

'Gastronomi på 2 minutter' med køkkenchef Alec Cray Robertson fra Kryb-i-ly kro er en fast feature hos 'Hansen & Ebberfeld' hver eftermiddag, hvor der laves spændene madopskrifter og gives gode råd om mad.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke  · -