Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Ledige frekvenser til Veronica og
Radio 10 Gold?

Torsdag 30. april 2009
Af Poul Foged
 
Overraskende har Veronica Holding ansøgt om den ledige klassiske, jazz frekvenspakke (frekvenspakke A8) til 'Altijd Klassiek'. Til den uklausulerede pakke A7 er det angiveligt kun Radio 10 Gold, der har søgt.
Veronica Holding er ejet af foreningen Veronica, der i sin tid drev Veronica i public radio systemet, og som har 'lejet' navnet ud til Sky Radio.

Ansøgningen til den klassiske/jazz-kanal er formentlig i samarbejde med Sky Radio, der ved frekvensfordelingen i 2003 ikke fik mulighed for at sende sit Classic FM i æteren, men kun via kabel og internet. Da Sky Radio i forvejen driver to radiostationer, forhindrer den nederlandske radiolovgivning, at man også kan drive endnu en FM-kanal. Det bliver derfor Veronica Holding, der skal stå som ejer/operatør.

Selvom kun Veronica officielt har meldt ud, at man søger frekvenspakke A8, så vides det at også Radio 538, Erik de Zwart, Radio Jazz og et nyt selskab WBS Projects skulle være interesserede. Bag WBS står i øvrigt Ad Ossendrijver, der er ved at gå konkurs med det gamle selskab bag Arrow Jazz FM.

Frekvenspakke A7, der ikke har nogen klausuler, har officielt kun én ansøger, nemlig Talpa, der vil sende Radio 10 Gold på den landsdækkende frekvenspakke. Radio 10 Gold mistede ved frekvensfordelingen i 2003 sine FM-frekvenser, og sendte efterfølgende på AM, men nu udelukkende via kabel, nettet, satellit og det nye netvæk, Digitenne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Boxer opgraderer tre kanaler til HD - og sætter prisen lidt op
  · Ny dansk tegnefilmsserie på HBO Nordic
  · Ny dokumentarserie på Discovery om jagten på forsvundne narkomillioner
  · Ny DR K-serie om sorg
  · Danmark-Irland gav seerrekord for Kanal 5
  · 'Detektor' relanceres med to nye værter
  · Indblik i flygtninges ungdomsliv
  · Endnu en pris til 'Bitre druer'
  · Louise Wolff vender tilbage til DR
  · TV 2 taber EU-sag om statsstøtte  · -