Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Massiv dækning af Roskilde Festival i DR
Mandag 29. juni 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mens flere af de øvrige musikfestivaller i Danmark ikke opnår megen omtale i DRs udsendelser, så har DR - sædvanen tro - fuld fokus på Roskilde Festival. Ikke færre end 150 medarbejdere fra DR tilbringer en god del af denne uge på fesivalen, og DRs udsendelser vil være spækket med indslag og udsendelser fra Roskilde.
DR er på plads på dyrskuepladsen i Roskilde og sender herfra direkte i DR Radio, på DR tv og på web. DR lover interviews, baggrund, festivalstemning, konkurrencer og musik i spandevis.

Dr.dk/roskilde er indgangen til alt om DRs dækning af Roskilde Festivalen 2009 med relevante links og henvisninger til alle de DR platforme, der er til stede under festivalen. Allerede nu kan man podcaste fem koncerter fra festivalen sidste år med bl.a. Bob Hund, Mugison og José Gonzales og læse anbefalinger af årets bedste koncerter.

Men lad os her se lidt på, hvordan DR dækker festivallen på radiosiden:

DR P3

I hele ugen byder P3 lytterne velkommen til interviews i P3s sendetelt, reportager fra festivalpladsen og koncerter. Fra i dag mandag til og med på onsdag kl. 16-18, er der optakt til Roskilde med Le Gammeltoft, der kommer med tips til koncerter og seneste nyt. Hvad er årets uundgåelige scoops, og hvor kunne der ligge små overraskelser gemt?

Når festivalen for alvor går løs torsdag 2. juli er 'Musik NU!' flyttet til Roskilde, hvor Christina Høier og Tony Scott kl. 16.00 frem til søndag sender fortællinger, interviews og masser af musik fra årets festival.

Om aftenen fra kl. 18.00 får de selskab af Julie Bundgaard, Le Gammeltoft og Nicholas Kawamura med yderligere 3-timers daglige sendinger frem til søndag. Lørdag 4. juli kl. 12.00 sender Kenneth K. 'Musikquizzen' direkte fra festivalpladsen med festivalgængere, som deltagere, og søndag 5. juli kl. 21.03 byder 'Det Elektriske Barometer' på indslag og radiohistorier med musikere og festivalgæster fra pladsen.

Når støvet så småt har lagt sig over dyrskuepladsen sender P3 tirsdag 7. juli kl.18-21 et ’opsamlingsheat’ fra årets festival i ’Roskilde Afterburner’ med Sara Otte.


DR Paz

'Klubværelset' på P1 er også med. Fra tirsdag 14.juli og fire tirsdage frem kan man fra kl. 16.10-16.55 høre reportager fra Roskilde i 'Klubværelset's sommerserie. Med en mobil frisørsalon kører P1s ungdomsprogram teltpladsen rundt og indsamler historier, mens de klipper og styler. Overskriften er ’første gang’ - det være sig ’første gang, jeg var forelsket’, ’første gang, jeg røg hash’, ’første gang, jeg var fuld’ eller noget helt fjerde. Teltpladsens koncentrerede sammenkog af skæbner og historier er rammen for de stemningsfulde reportager.


Dr.dk/barometer

Det Elektriske Barometer er også på festival i Roskilde. Man kan følge med på dr.dk/barometer; i bloggen, høre indslag med musikere og festivalgængere og tjekke den interaktive Roskilde-tankevæg, hvor festivalgængerne sms'er og skriver deres tanker ind.


Her er lidt om dækningen på DR tv:
http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=17632


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -