Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM kan ikke betale regninger
Onsdag 22. juli 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
For en uge siden skulle Radio 100FM have betalt knap en mio. kr. til Gramex. Men regningen er ikke blevet betalt. Og det er ikke den eneste, skriver Berlingske Business. Adm. direktør for Radio 100FM, Jim Receveur, vil nu rette henvendelse til stationens kreditorer for at udskyde betalinger og lave afdragsordninger. Lykkes det ikke, går 100FM i betalingsstandsning.
"Vi kigger på alle regninger lige nu. Jeg er sammen med vores advokat ved at lave en liste over alle vores kreditorer for at finde ud af, hvilke muligheder der er," siger Jim Receveur. Han regner med, at kreditorerne vil være til at tale med.

"De har ingen interesse i at presse os. Hvis det bliver for stor en opgave, går vi i betalingsstandsning. Jeg skal i øjeblikket prioritere min tid mellem dette og arbejdet for at lave en aftale med investorer, så vi kan betale regningerne," siger Jim Recevuer.

Bestyrelsesmedlem i Radio 100FM Gregers Lauridsen tror stadig på at Radio 100FM overlever:

"Som jeg ser det, er der tre realistiske scenarier. Enten skyder John de Mol alligevel flere penge ind, der kommer nye investorer eller der er nogen, der overtager Radio 100FM-navnet og kører det videre," siger han til Berlingske Business. Udover at sidde i Radio 100FMs bestyrelse, ejer han samtidig Radio Soft, hvis drift er outsourcet til Radio 100FM. Han peger på sig selv som en mulig aftager.

"I princippet kunne jeg godt købe navnet og køre det videre på Radio Soft og de øvrige lokale frekvenser. Men det er slet ikke noget, der er på tale nu. Jeg sidder i bestyrelsen for Radio 100FM og i første omgang handler det om at redde virksomheden," siger Gregers Lauridsen.

Han tror stadig på, at John de Mol kan skifte mening.

"Der er tale om en 180 graders vending på tre dage. Revisorerne ville have tilsagn om, at han ville skyde flere penge i, og det ville han ikke give. Men derfor kan det godt være, at han gør det," slutter Gregers Lauridsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke  · -