Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Hjem med Bernhard og Veltz' - nu også som video-podcast
Torsdag 23. juli 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Hjem med Bernhard og Veltz' er et live, interaktivt radioprogram, der sendes hver fredag fra 16-18 på The Voice. Alt hvad programmet indeholder kommer fra Twitter.com og Facebook. Det to timer lange program kan også høres som podcast i en sammenklippet version på 40 minutter. Som noget nyt produceres også en video-podcast.
Hver fredag tager 'Hjem med Bernhard og Veltz' de bedste historier fra Twitter.com og Facebook og gør dem interaktive, så lyttere kan være med.

"Disse to medier er i målgruppens ånd og de emner vi tages op er derfor relevante," fortæller Michael Bernhard, der er den ene halvdel af programmets værter.

Han fortæller videre, at udsendelsen kører i et højt tempo, og at programmet altid har relevante gæster og filmanmeldelser fra filmnoerden.com.

'Hjem med Bernhard & Veltz' kan høres hver fredag kl. 16-18 på twitter.com/thevoicedk og facebook.com/thevoice - og på The Voice. Og så findes også som podcast. De to timers radio bliver klippet ned til 40 minutters komprimeret radio. Hver fredag efter udsendelsen kan man hente den seneste udsendelse.

Udover denne podcast produceres også en bonus-podcast: 'Små svar på store spørgsmål'. Her tales om nogle af de største emner.

Som noget helt nyt produceres også en video-podcast. Her får man et 'Behind the scenes'-indtryk af, hvad der sker i studiet!

De to værter er Martin Veltz og Michael Bernhard. Martin Veltz er til daglig stand up komiker og var tidligere med i Morgenfabrikken med Uffe Holm. Michael Bernhard, kommer fra P3 og har tidligere lavet morgenradio på The Voice, Freakshowet, Tracklisten med mere.

Seneste PodCast udsendelse:
http://www.mindcast.dk/archives/735


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke  · -