Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Danmarks største eftermiddag' - officiel mediepartner for brevdueflyvning
Torsdag 27. august 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Brevduerne i Viborg har fået støtte fra en uventet kant - Lars og Jesper fra Radio Viborgs eftermiddagsshow 'Danmarks største eftermiddag' har nemlig kastet deres kærlighed over brevduesporten
Der er godt nok lang tid til, at brevduesæsonen igen går i gang - uge 20 i 2010 - men det forhindrede ikke at 'Danmarks Største Eftermiddag' i dag indgik aftale med Poul Erik Noe fra brevdueforeningen Skt. Kjeld om at blive officiel mediepartner på brevdueflyvningen.

"Vi har store forventninger til aftalen, der blandt andet giver os mulighed for at opsætte logoskilt ved Poul Eriks dueslag. Et sted, der virkelig er velbesøgt af den brede offentlighed", siger Jesper, der gætter på, at kun iskiosken på Borgvold i Viborg på en meget varm sommerdag er mere velbesøgt end det viborggensiske dueslag.

Aftalen omfatter også, at Poul Erik sender dueresultater til Lars og Jesper, ligesom der er indgået aftale om en livesending fra et dueslag til næste år.

"Glæden er ubeskrivelig, for det her er virkelig en sport, som Jesper og jeg kan forholde os til. Man kan sidde i haven med en kølig drink mens duerne gør arbejdet. Og flyvninger fra Tyskland giver jo mulighed for at fylde traileren op med cola, når man kører hjem igen", fortæller Lars.

Som et lille kuriosum kan det fortælles, at Jesper selv har holdt en brevdue en gang. Duen forsvandt i et uvejr, men det er stadig et ubesvaret spørgsmål om duen blev ramt af lynet, eller bare fløj hjem til sin forrige ejer (som solgte den igen).


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · USA: 'Homeland' slutter efter sæson otte
  · Nordisk tv-dramasamarbejde giver seerne adgang til nye dramaserier
  · Kan kendte mennesker have dårlige dage?
  · Ny TV 2 Zulu-serie solgt til udlandet
  · TV 2 klar med ny, stor e-sport-rettighed
  · Så er der igen bingo på TV 2
  · Børn ser mere DR end for 10 år siden
  · Ny sæson af 'Perfekte Steder'
  · Blachman på skemaet
  · Ny komedieserie på DR Ultra: 'Danmarks Største Youtuber'  · -