Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Radiodays Europe' i København til marts
Tirsdag 29. september 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Til marts er der igen Radiodays i København. Men denne gang bliver det en paneuropæisk udgave af den populære radiokonference.
Siden 2001 har der været Radiodays i Danmark. De senere år er det udvidet til også at omfatte svenske 'Radiodagen' og norske 'Radiodager'. De tre konferencer er blevet afholdt umiddelbart efter hinanden, og har på denne måde kunnet få fornuftige aftaler med fx oplægsholdere fra UK og USA.

Succesen skal nu videreudvikles til at omfatte hele Europa, og den første europæiske udgave af 'Radiodays Europe' er planlagt til at finde sted i København den fra torsdag den 18. til fredag den 19. marts 2010.

Dét der vil adskille Radiodays Europe fra de hidtidige radiokonferencer i Europa er, at public service radio og kommerciel radio mødes til den samme konference. Hidtil har de to sider af europæiske radio i stor udstrækning været adskilt. De kommercielle har på europæiske plan mødtes i NAB Europe, og de statslige public service stationer har mødtes i EBU-regi.

Radiodays Europes vision er at skabe ÅRETS begivenhed for ledelserne på de europæiske radiostationer. Det skal ske ved, at man har det bedste konference-program og de bedste internationale oplægsholdere. Det er også håbet, at man kan bygge bro mellem public service radio og kommerciel radio.

Ligesom på Radiodays i Danmark vil programmet på Radiodays Europe blive delt i fire strenge: Public service radio, ledelse, kommerciel produktion og indhold/programmering.

Man håber, at over 500 vil deltage i konferencerne på sigt, men målet for den første Radiodays Europe konference er mere beskedne 200 deltagere. Og så vil budgettet være planlagt så forsigtigt, at økonomien hænger sammnen, blot der kommer 100 betalende deltagere.
Tilmeld dig og modtag et gratis armbånd fra Smykker-Online.dkSpil med om 500.000.000 krFunktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -