Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


SBS vil købe Radio 100FMs navn
Onsdag 30. september 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den konkurstruede Radio 100 FM skal ikke vide sig sikker på at bevare sit navn, hvis skifteretten beslutter at erklære selskabet konkurs. Konkurrenten, SBS Radio, agter nemlig at lægge billet - og penge - ind på at købe stationens navn, skriver Berlingske Business.
"Hvis ikke det inden for de næste to uger lykkes at rekonstruere selskabet, formoder jeg, at det næste, der sker, er, at ejeren, Talpa Radio Danmark, ender i en konkurs, og så skal boet sælge ud af virksomhedens aktiver. Et aktiv, der er interessant for os, er selve navnet Radio 100FM, som jo er et velkendt navn, der vil være noget værd for os at have. Og så er vi naturligvis også interesseret i studie og udstyr, da vi jo er i samme branche," siger Eric Hansen, formand for SBS Radio, til Berlingske Business.

Han forudser i øvrigt at SBS Radios to kanaler, The Voice og Nova FM, får lidt flere kunder i den kommende tid - pga. usikkerheden omkring 100FM.

Hos SBS Radio fyrede man tidligere på året halvdelen af medarbejderne og rekonstruerede selskabet.

"Vi har stadig væsentlige underskud men mindre, end Radio 100FM har. Vi ligger dog, som vi har lovet vore ejere, selv om det har undret os, at Radio 100FM bare kørte videre, når alle andre sparer," siger Eric Hansen.

Han gentager, at det helt store problem for SBS Radio er KODA og Gramex.

"Vi betaler alt for mange penge til KODA og Gramex. Det kan ingen leve med. I vor virksomhed udgør afgiften til KODA og Gramex over halvdelen af vor omsætning," siger Eric Hansen.

Han maner at 11 pct. af omsætningen - som i de andre nordiske lande - måtte være mere rimeligt.Billig benzin og diesel. Med et OK Benzinkort kan du altid tanke billig benzin og diesel mere end 650 steder i Danmark. Bestil online nu, og få dit kort i løbet af 8 dage.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -