Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiodays Europe får dansk chef og bestyrelsesformand
Fredag 30. oktober 2009
Af Karsten Jensen
 
Radiodays Europe – Europas nye radiokonference – der finder sted i København den 18.-19. marts 2010, får to danskere i ledelsen.
DR’s mediedirektør Lars Grarup er valgt som bestyrelsesformand, mens Christian Kjeldsen (foto) bliver en af tre internationale projektledere. Han er i øvrigt sammen med de øvrige projektledere svenskeren Anders Held og nordmanden Rolf Brandrud - en af arkitekterne bag projektet.

”En ting er at være med til at udtænke ideen og konceptet. Noget andet er at få lov til at være med i selve udviklingen af projektet og det er jeg utrolig glad for, at jeg har fået mulighed for. Vi har været i gang siden lige før sommerferien,” fortæller Christian Kjeldsen og fortsætter:

”Vi er helt på det rene med, at med den store opbakning, der er fra de skandinaviske public service broadcastere, EBU mv. kunne man godt få indtrykket af, at public service har sat sig på konferencen. Det er ikke tilfældet. Vi er ved at forhandle de sidste strategiske alliancer med diverse kommercielle radiofora og kommercielle radiostationer i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Benelux og Skandinavien på plads og herefter følger Spanien og Italien.”

Radiodays Europe afholder dialogmøder i Storbritannien, Tyskland, Benelux, Frankrig og Skandinavien. Her mødes centrale spillere på radiomarkedet for at diskutere indhold og samarbejde.

”Vi har allerede haft et aldeles fantastisk møde i London, hvor hele den engelske radioindustri var til stede og gav tilsagn om støtte og gav nogle programmæssigt aldeles fantastiske input. Den øvelse går vi nu igennem i andre områder i løbet af de næste uger. Det skandinaviske møde finder sted i Stockholm torsdag i næste uge, hvor vi samler nogle interessante spillere til dialog,” fortæller Christian Kjeldsen.


Ikke konkurrent til danske Radiodays

Radiodays Europe er ikke en konkurrent til de danske Radiodays. Derfor henvender konferencen sig heller ikke til den samme målgruppe.

”De lokale Radiodays har lokalt indhold. Radiodays Europe er en konference, hvor hovedsproget er engelsk ligesom indholdet vil blive anderledes og have et Europæisk fokus,” siger Christian Kjeldsen, der var chef for Radiodays i Danmark i 2009.

”Hvis der er flertal for, at jeg skal fortsætte den kurs og det niveau, jeg har afstukket de seneste år og lave et 10 års jubilæum næste år, står jeg til rådighed. Synergierne i, at jeg har fingeren med begge steder, vil være positive for alle. Men det er ude af mine hænder og en beslutning, styregruppen fuldstædig tager og de skal selvfølgelig tage den beslutning, der passer bedst ind i deres verdensbillede,” slutter Christian Kjeldsen.

Radiodays Europe får kontor i DR Byen og ansætter en nordisk projektstab de kommende uger.

Radiodays Europe forventer at samle op imod 300 af Europas ledende radiofolk til konference i DGI Byen den 18.-19. marts 2010.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · USA: 'Homeland' slutter efter sæson otte
  · Nordisk tv-dramasamarbejde giver seerne adgang til nye dramaserier
  · Kan kendte mennesker have dårlige dage?
  · Ny TV 2 Zulu-serie solgt til udlandet
  · TV 2 klar med ny, stor e-sport-rettighed
  · Så er der igen bingo på TV 2
  · Børn ser mere DR end for 10 år siden
  · Ny sæson af 'Perfekte Steder'
  · Blachman på skemaet
  · Ny komedieserie på DR Ultra: 'Danmarks Største Youtuber'  · -