Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


The Voice morgenshow live på både radio, tv, web og mobil i 2010
Torsdag 26. november 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Som de første i Danmark, vil The Voice i starten af 2010 sende sit morgenshow 'Vågn Op!' live på alle fire medier: radio, tv, web og mobil.
Det nye morgenshow på The Voice 'Vågn Op! med The Voice'', der mandag havde premiere på The Voice radio, vil fra den 1. februar 2010 kunne opleves live på Kanal 5, The Voice TV, The Voice radio, www.thevoice.dk og som mobilstream.

Programmet sendes live på radio og web mandag til fredag fra kl. 06–10, og i timerne fra 07– 09 vil programmet samtidigt kunne ses live på Kanal 5. Resten af dagen vil man kunne se showet på The Voice TV.

De tre værter på 'Vågn op! med the Voice' Lars Sandstrøm, Ditte Hapel og komikeren Mads Brynnum udfordrer publikum på en måde, der ikke er set eller hørt før i Danmark, bebuder SBS Radio i en pressemeddelelse. Her hedder det videre: "Showet skal give alle en unik og underholdende morgen, med den bedste musik og tidens hotteste gæster i studiet. Med humor og anderledes indslag, skaber værterne et underholdende program, hvor alt kan ske, og ingen kan føle sig sikre!"

"The Voice har i sine 25 år været det førende brand indenfor musik og underholdning. Vi synes, at det er oplagt at lægge alle ressourcer i ét godt morgenshow, og så give publikum lov til selv at vælge, om de vil følge det på radio, tv, på web eller via mobiltelefonen", udtaler Bo Thorp, programchef for The Voice Radio & TV.

"Samtidig er det glædeligt, at vi i SBS-koncernen nu har muligheden for at gå sammen om et stærkt produkt. Kanal 5s visning af 'Vågn Op! Med The Voice', vil helt klart være med til at styrke potentialet," slutter Bo Thorp.

Radiostationen The Voice i Sverige sender allerede siden 2007 sit morgenshow på Kanal 5 i Sverige – og har gjort det med stor succes.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -