Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kaneparty 09 - største succes i flere år
Mandag 30. november 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der var fuldt hus til Radio Viborgs traditionsrige julefest kaldet 'Kaneparty' - fredag aften på Crazy Daisy i Viborg, hvor hele 12 navne var på scenen i løbet af aftenen og natten.
Hvert år siden 1998, har Radio Viborg holdt stor fest på Crazy Daisy den sidste fredag i november. I år var ingen undtagelse, så fredag aften løb årets fest af stablen. Og det var på alle måder en succes, vurderer Radio Viborgs musikchef Jesper Aagaard, der har stået for en stor del af forberedelserne.

"Der var udsolgt i forsalg, folk kom tidligt og var tydeligvis klar til fest. Og det samme var kunstnerne, der virkelig gav valuta for pengene," siger musikchefen. Inklusive gruppen Outlandish, der ikke var annonceret på forhånd, men var aftenens overraskelse.
Kunstnerne gik løbende på fra klokken 22 og til omkring klokken halv fem, og derimellem blev festen holdt kørende af DJ's fra Crazy Daisy.

"Vi er glade. Og lidt trætte nu," lød det fra Jesper Aagaard, efter han - sammen med sin kollega fra programmet 'Danmarks Største Eftermiddag' på Radio Viborg, Morten Nielsen, takkede af som konferencierer tidligt lørdag morgen.

Og traditioner skal holdes, så der er klare intentioner om at holde det 13. Kaneparty den sidste fredag i november næste år.


Foto: Gæsterne til årets Kaneparty var blevet lovet en overraskelse, og det blev gruppen Outlandish. (Foto: Crazy Daisy)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn
  · DR1 lyser i Mørke  · -