Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Penge fra gavefond til Skaga FM
Onsdag 21. april 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hirtshals Sparekasses Fond har imødekommet en ansøgning fra Skaga FM om penge til køb af mobilt sendeudstyr, som vil give bedre tekniske muligheder, når den lokale radiostation skal sendes direkte fra lokale begivenheder. Bevillingen er på i alt 68.912 kr.
"Vi er dybt taknemmelige og utrolig glade for at Hirtshals Sparekasses Fond har taget så godt imod vores ansøgning," fortæller programchef Henrik Ledet og informationschef Niels Viberg fra Skaga FM.

"For 20 år siden da vi for første gang gik 'i luften' skete det med økonomisk hjælp, til indkøb af teknisk udstyr fra Hirtshals Sparekasses Gavefond. Rundt om os i det danske radioland er mange af vores kolleger desværre bukket under, bl.a. på grund af stor gæld. Så vi er selvfølgelig taknemlig for den gode start vi dengang fik, og også siden har fået fra Fonden – og senest altså her i 2010. Donationerne fra Fonden kombineret med vores motto; 'Vi køber ikke noget - før vi har pengene' samt selvfølgelig hårdt arbejde er helt sikkert grunden til at vi også er her i dag," fortæller Henrik Ledet

"Men ambitionerne stopper ikke her, for som en klog mand engang sagde ”Hvis vi ikke stræber efter at blive bedre, hører vi op med at være gode”. Skaga FM vil stadig være den lokale radio i Hjørring Kommune og mobilitet er vigtig, så derfor glæder vi os til at tage vores mobile sendeudstyr i brug. Sendeudstyret sender over 3G nettet med fantastisk lydkvalitet, og kan være i en kuffert på 30 x 20 cm og vejer kun ca. 3 kg. Det betyder, at vi klart hurtigere og nemmere end før kan bevæge os rundt i lokalområdet og sende direkte fra diverse begivenheder," fortæller Niels Viberg

Det var en enig bestyrelse for gavefonden, der bakkede op omkring ansøgningen, fortæller Knud Damgaard, formand for Hirtshals Sparekasses Gavefond.

"Vi synes som alle radioens mange lyttere, at det er vigtigt at have en lokal radio, som kan formidle lokale nyheder – måske specielt i disse globale tider, hvor vi kan kommunikere med hinanden fra den ene side af jordkloden til den anden på et splitsekund. Vi har jo tidligere bevilget penge til Skaga FM, og er på denne måde med til at sikre at radiostationen også i fremtiden kan komme rundt og sende i lokalområdet," slutter Knud Damgaard.


Foto: Studievært og informationschef på Skaga FM, Niels Viberg. (Foto: www.skagafm.dk )


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -