Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny dansk hiphop-radio
Fredag 23. april 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På mandag den 26. april kl. 19 sker det, som danskere med hang til hiphop har glædet sig til. Rygtet har svirret, og nu sker det – Danmark får sin egen 24 timers nonstop hiphop & RnB radiostation; TheIsh.dk åbner.
Initiativtagerne bag TheIsh.dk har alle mange år bag sig i det danske hiphopmiljø, både som rappere, producere og og som lyttere. Allan Madsen AKA Rapperen Kevlar bliver stationchef på den nye radiokanal, hvor pengene skal hentes fra niche-annoncører, der gerne vil ramme, hvad man betegner som en storforbrugene målgruppe.

”Der er penge i hiphoppere. De går ikke på kompromis med kvaliteten og bruger gerne 7-1.500 kroner på et par jeans. Det tror jeg, blandet med en generel tendens til målrettethed hos annoncørerne, vil få dem til at åbne op for kisten," udtaler Allan Madsen og fortsætter: "Vi er allerede i dialog med flere interesserede virksomheder, og flere melder sig løbende."

Det går altså allerede godt i det lille foretagende, der har udgangspunkt i Gladsaxe. Med hjælp fra en stribe frivillige radioentusiaster er det lykkedes at få tingene på plads på rekordtid.

”Vi startede projektet for mindre end to måneder siden, og er altså allerede klar til at sende på mandag, det må jo næsten siges at være en hiphop rekord," griner Allan Madsen.

Programfladen kommer til at være en blanding af nonstop hiphop - samt liveshows, hvor blandt andre Patrick B, ADM og Kevlar vil beværte mikrofoner, pladespillere og teknik.

Dertil kommer særlige tematimer, hvor der i en time om eftermiddagen kun spilles fx Dansk Undergrunds Rap.

Lytterne kan lege med hver aften, hvor der er 'Giro 411' som er et: 'Drop en mail og vi spiller dit ønske show'. Hver søndag er der 'TheIsh Om Søndagen,' som er et liveprogram, hvor mange forskellige emner tages op.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  � 2011
  � 2010
  � 2009
  � 2008
  � 2007
  � 2006
  � 2005
  � 2004
  � 2003
  � 2002
  � 2001  · Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2
  · DR tager rundt i sommerlandet
  · Maria Månson ny vært for 'Gejst' på DR1
  · Louise Wolff skifter fra DR til TV 2
  · TV 2 køber flere håndboldrettigheder
  · Boxer TV fortsætter med digitalt tv
  · Kærester med landsholdet
  · Discovery satser stort på golf
  · Tine Gøtzsche forlader DR efter 22 år
  · International pris til DRs børnefjernsyn  · -